tdi Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Jak w temacie, wylączam normalnie laptopa,wszystko sie zamyka jest czarny ekran a dioda się świeci że jest wlączony no i wiatraki chodza,zeby go wylaczyc musze wyciagnac baterie. Może ktos mi pomoc?
tdi Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 zrobilem formata,nowego(starego) windowsa wgralem i po 2 dniach mi sie to zrobiło,wczesniej bylko OK
YATES Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Miałem to samo w moim HP i pomogło tylko wyciągnięcie bateri.Wejdz w ustawienie zasilania i tam jest wyłączanie ekranu - zmień z .... min na NIGDY.
Musashi Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 trzeba przytrzymac przycisk power powyzej 5sek. powinno pomoc.
yahoo Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 z tym ze to jest wylaczenie na chama. Kazdego kompa mozesz wylaczyc przytrzymujac guzik powyzej 5s. A skoro sie sam nie wylacza to problem tkwi w czyms innym
Musashi Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 z tym ze to jest wylaczenie na chama. Kazdego kompa mozesz wylaczyc przytrzymujac guzik powyzej 5s. A skoro sie sam nie wylacza to problem tkwi w czyms innym ale to 1000x bezpieczniejsze niz wyciaganie baterii. przeciez to oczywiste, ze skoro komp softwarowo nie daje sie wylaczyc cos mu lub zainstalowanemu oprogramowaniu dolega.
yahoo Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 nie no oczywiscie ze wyciaganie bateri jest zle. Tylko chodzilo mi aby kolega nie myslal ze to jest rozwiazanie problemu. Mozna pogrzebac w ustawieniach biosu tam tez moze byc cos ustawione Moze byc rowniez wlaczone cos w stylu hibernacji, ja mam tak w mojej plycie asusa nie jest to hibernacja ale komp sie niby wylacza ale wszystkie procesy dzialaja wiatraczki sie kreca ale wolniej itd.
adamq Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Moze byc rowniez wlaczone cos w stylu hibernacji, ja mam tak w mojej plycie asusa nie jest to hibernacja ale komp sie niby wylacza ale wszystkie procesy dzialaja wiatraczki sie kreca ale wolniej itd. To jest stan wstrzymania. A na pewno zamykasz system, wybierając ZAMKNIJ? Może przy tym oknie od zamykania systemu naciskasz tylko Enter? Jeśli tak, to jest w stanie wstrzymania i to wtedy normalny objaw. Wejdź jeszcze do BIOSa i przywróć ustawienia początkowe (fabryczne).
Rekomendowane odpowiedzi