Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Fioletowa kostka pod rączką do otwierania klapy silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie,dzisiaj zwróciłem uwagę na tą fioletową kostkę,czy to służy do podłączenia interfejsu diagnostycznego?Proszę o podpowiedz z góry dziękuję.

Opublikowano

Jak w temacie,dzisiaj zwróciłem uwagę na tą fioletową kostkę,czy to służy do podłączenia interfejsu diagnostycznego?Proszę o podpowiedz z góry dziękuję.

Tak. Jest to złącze OBD-2 i służy do podłączenia interfejsu diagnostycznego :cool1:

Opublikowano

Dzięki serdeczne za odpowiedz,może kolega wie w jaki sposób podłączyć światła w nogach pasażera i kierowcy widziałem dzisiaj że są miejsca na prostokątne lampki i czy dużo z tym pracy?

Opublikowano

Dzięki serdeczne za odpowiedz,może kolega wie w jaki sposób podłączyć światła w nogach pasażera i kierowcy widziałem dzisiaj że są miejsca na prostokątne lampki i czy dużo z tym pracy?

Zobacz wątek dotyczący modułu komfortu w dziale Układ elektryczny.

Mi cała operacja zajęła jakies 6-7h bez pośpiechu i przerwą na obiad :cool1:

Warunek konieczny to posiadanie odpowiedniego modułu komfortu...

Opublikowano

Ok zobaczę ten wątek,i jeszcze jedno pytanko.Zwróciłem uwagę na klosze w drzwiach są czerwone tak jak w klapie bagażnika ale ta po podniesieniu jej się zapala natomiast w drzwiach po otwarciu nie,taką mam wersje bez żarówek czy można je gdzieś załączyć?

Opublikowano

Ok zobaczę ten wątek,i jeszcze jedno pytanko.Zwróciłem uwagę na klosze w drzwiach są czerwone tak jak w klapie bagażnika ale ta po podniesieniu jej się zapala natomiast w drzwiach po otwarciu nie,taką mam wersje bez żarówek czy można je gdzieś załączyć?

Najprawdopodobniej masz tylko odblaski w drzwiach. Można je zmienić na lampki czerwone i jednocześnie dołożyć oświetelenie podłoża. Do położenia jest cała wiązka. Jest o tym kilka wątków na forum - musisz :szukaj::hi:

Opublikowano

Tak już troszkę poczytałem,dzięki za podpowiedzi choć muszę przyznać nie jest to upierdliwe i jak dla mnie konieczne by je zakładać pytałem z czystej ciekawości i z braku wiedzy o wyposażeniu mojego auta.