grippen Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam wszystkich 1.Mam zamiar kupić okazyjnie za nie dużą kwotę nawigacje do samochodu firmy Easy Touch ET-907 ona ma wgrany program destinator 6 ( to jest chyba mapa) Opis Procesor: Samsung 2440 300 Mhz Pamięć: 64MB RAM/64MB Flash ROM System operacyjny: Microsoft Windows CE Net 4.2 Core Aplikacje: Komendy głosowe w językach:polskim, rosyjskim, hiszpańskim, angielskim, czeskim, francuskim, niemieckim, włoskim., Zestaw map: POLSKA 98%-pokrycia, ALBANIA, BOŚNIA I HERCEGOWINA, BUŁGARIA, CHORWACJA, CZECHY, ESTONIA, WĘGRY,, OBWÓD KALININGRADZKI, ŁOTWA, LITWA, MACEDONIA, RUMUNIA, SERBIA, SŁOWACJA, SŁOWENIA. Wyświetlacz: Kolorowy 3.5-calowy (transflective TFT)/65 536 kolorów/rozdzielczość: 240 x 320 pikseli Sieć bezprzewodowa: Brak Złącze karty rozszerzeń: Secure Digital (SD/MMC) Bluetooth: Brak Port podczerwieni (IrDA): Nie dotyczy Audio: Wbudowany głośnik Multimedia: Nie dotyczy Urządzenie wskazujące: Rysik, wprowadzanie danych poprzez ekran dotykowy Akcesoria w zestawie: podręcznik użytkownika, bateria, informacje o gwarancji, Pokrowiec, Zasilacz+kabel zasilający, kabel synchronizujący z PC, Uchwyt samochodowy, Zasilacz samochodowy Bateria Li-Ion: 1300 mAh Zasilacz AC: 5 V DC, 2A, zasialcz sieciowy Waga [kg]: 141 g Wymiary [mm]: 125 x 76.8 x 13.3 2.Czy jest możliwośc zmiany oprogramowania na Destinator 7 i który jest lepszy Destinato 6 z tego co wyczytałem ma pokrycie na Polskę 98% właśnie ją testuje i powiem wam że fajna zabawka. Prosze o porady czy mam ją kupić czy sie opłaca. Liczę że mi pomożecie z tego co wiem to Alvaro jest ekspertem jeżeli chodzi o nawigacje do aut proszę wszystkich o pomoc Czy ktoś z nią miał do czynienia
Kubala Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 na poczatek to zorientowalbym sie czy dostepne sa aktualizacje polskiej mapy, czy sa wydawane i jak wyglada dostep do nich (cena) pytasz sie czy oplacalny jest zakup, ale podaj najpierw cene posprawdzaj wszystko dokladnie co jest w tej nawigacji wyswietlane, u mnie w firmie windykatorzy zakupili sobie nawigacje SONY, wszystko fajnie extra tylko ze zaplacili po 1500 za sztuke a sprzet nie pokazuje fotoradarow, oczywiscie mozna dokupic aktualizacje z radarami ale za 350 zł
adamq Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Jeżeli uda Ci się go odblokować, to zawsze można wrzucić Automapę 4 na Polskę i TomToma na Europę. Z tego co się orientuję, to już da się zainstalować AM pod PNA.
grippen Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Opublikowano 8 Lutego 2008 koszt tej nawigacji to 200 zł nowa czyli się oplaca najprawdopodobniej z jakiegoś przemytu czy coś na razie ją testuje i fajna jest
Kubala Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 200 zl :th: nawet sie nie zastanawiaj masz moze wiecej tych bajerkow? z checia wezme 1 szt.
alvaro Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 jak za 200 zł to bierz i wiele nie myśl...
Nowak_zg Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 grippen jesli masz jeszcze takie za taka cene to wezme ....... pare ;]
grippen Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 nie wiem muszę sie zapytać kumpla wiem że jedną miał na pewno ale spytam się i dam znać
Rekomendowane odpowiedzi