?uki1984 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Pomaluj dokładki i progi w kolor a listwy zoztaw takie jakie są. Będzie kozacko do tego w taką czerń lusterka i grile i będzie bomba wrzuc na tył ori zderzol s4 z dokladka w takiej czerni i będzie miodzio
pablo_ua4 Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 dawaj dodatki na czarno grill listwy relingi i bedzie miodzio
Ksiadz Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Opublikowano 11 Maja 2012 I zaczęło się coś dziać u mnie więc szybko się pochwalę Pierwszy poszedł wydech: ORI po wycięciu kata i bez środkowego tłumika MAGNAFLOW Cóż, z zewnątrz naprawdę daje nieźle. Niestety w środku jest też za głośno, na dłuższą metę. Myślę jakby przydrucić jakiś środkowy, by wyciszyło się w kabinie. I co zauważyłem, auto zbiera się inaczej. Drobniutka różnica, ale jest. Tu filmik zaraz po założeniu, jeszcze na ssaniu, to już całkowicie buczy Później na szybko sprawdzałem hamulce z EVO 7, czterotłoczkowe, ale odpuściłem. Trzeba się bawić w adaptery, itd. Wolę dołożyć i kupić coś innego. Nowa zawiecha, TEIN No i wsio na aucie To na szybko, bo późno skończyliśmy. Wymaga jeszcze regulacji, bo ciut za nisko, hehe. A teraz spać... w końcu
kadafi Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Nowa zawiecha, TEIN http://img854.imageshack.us/img854/2426/img1321v.jpg No i wsio na aucie http://img688.imageshack.us/img688/7448/img1329r.jpg To na szybko, bo późno skończyliśmy. Wymaga jeszcze regulacji, bo ciut za nisko, hehe. A teraz spać... w końcu no niezle niezle to tein pro street? co do dokladek i listw s4 to maluj wszystko w kolor albo listey w czarny matt
Ksiadz Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 Zawiecha to ta basic, wyrwałem w dobrej cenie, tak mi się wydaje. http://www.tein.co.uk/product/basic.html 1400 zł po przeliczeniu, za nowe, więc chyba nie tak źle. Stwierdziłem, sprawdzę, jak będzie lipa to pogonie dalej
Thom4s Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 I zaczęło się coś dziać u mnie więc szybko się pochwalę Cóż, z zewnątrz naprawdę daje nieźle. Niestety w środku jest też za głośno, na dłuższą metę. Myślę jakby przydrucić jakiś środkowy, by wyciszyło się w kabinie. Mówiłem Ci, że jest głośno w środku. Też wyciszałem go wymieniając oba środkowe i jeden za katem. Była spora poprawa, ale cały czas głośno. Wydech kompletnie nie warty pieniędzy, które za niego chcą, pod względem wykonania szczególnie. Zobaczysz jak przejedziesz kilkuset kilometrową trasę.
Ksiadz Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 Oczywiście, zgadzam się. Nowego napewno bym nie kupił, ale w tej cenie co wziąłem, to przeboleję i pokombinuję by coś wyciszyć. A Ty przy dorzuceniu tłumików nie straciłeś tego basa? Czy można gotowe kupić? Teraz wszyscy pytają jaki silnik w aucie siedzi bo mruczy jak... Hahaha.
Thom4s Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Możesz wymienić środkowe na większe, ale i tak w środku będzie dość głośno, na zewnątrz dźwięk się nie zmieni.
Ksiadz Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 Tak właśnie myślałem. Może lepiej przenieść środkowy na przód, jeszcze przed przednimi fotelami, albo na tej długości. Lub dodać właśnie tam.
grzes1150 Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 No i doszedł ten magnaflo Dla porównania wstawiam co udało się uzyskać u mnie : Filmik jednak nie oddaje całego efektu a podobno najładniej słychać podczasj jazdy gdy silnik jest pod obciążeniem.
Ksiadz Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 A Ty grzes nie masz za glosno w srodku?
Ksiadz Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 No wlasnie. Jak cos bedziesz ogarnial to daj znac co Ci sie udalo zrobi, ja tez napisze.
jesper74 Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Mi sie tylna klapa widzi ala USA.Ksiadz a jakis grzanych ladnych stolkow nie masz na zbyciu?
Ksiadz Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 Panowie, a czy lotka tylna SLINE od B7 podejdzie po jakimś rezaniu do B6? Bo tam to światło stopu chyba inne?
marcin_o23 Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 podejdzie, pare mm szlifu przy stopie, ale lotki w b6 i w b7 są inne jeśli chodzi o kształt, moim zdaniem ta z b6 jest fajniejsza, sam mam z b7 założoną ale zmieniam na tą z b6
marcin_o23 Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 nie no nieszkodzi, pasuje z b7, znaleźć z b6 to cięzki temat, ta z b7 też jest spoko, dopóki nie ma się w rękach tej z b6 , zakładaj i tak będziesz zadowolony
Ksiadz Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 Nawet nie wiedziałem że jest inna kształtem. Znaczy teraz jak przykładam do klapy u siebie a u kumpla do B7 to widać że chyba krzywizna jest nieco inna, ale mogę się mylić. Masz gdzieś fotkę tej od B6?
marcin_o23 Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 nie, nie robiłem, ta z b6 jest o ok 1cm dłuższa, mniej zaokrąglona na rogach i jest zakończona takim dziubkiem do góry ale tak czy siak pasuje, lepiej mieć z b7 niż wogóle
Rekomendowane odpowiedzi