Opublikowano 14 Marca 200917 l Autor A tak się z wami podzielę infem, skoro tak sporo o felgach i kółkach piszemy Oto mój wybór - http://www.alusport.com.pl/index.php?option=com_marketplace&page=show_ad&catid=9&adid=8&Itemid=5 Mam nadzieję, że będzie leciutko, dynamicznie no i po prostu fajnie wyglądać Do tego myślę dać Michelin Primacy w sugerowanym przez Audi rozmiarze - 225/50/17. Mam te gumy na zime w mniejszym rozmiarze i jestem bardzo zadowolony. No i co myślicie, zestaw prawidłowy, czy póki nie złożyłem zamówienia, coś zmienić? Bo jak zawsze, opcji miliony i wybór niełatwy Zdrowaś K.
Opublikowano 14 Marca 200917 l Cieżko CI bedzie wcisnąc 17 opony na 18 felgi.W linku który podałes jest napisane ,że felgi występują w rozmiarach od 18".Wzór felgi bardzo ładny ,ale lepiej sobie odpuśc pachną Chińszczyzną. Poszukaj lepiej czegoś w ori. P.S. jak bys chciał opony w tym rozmiarze co napisales 225/50/17 to mam takie na zbyciu przejechaly zaledwie 30 km i zostaly zdjete. Bridgestone Potenza RE 050A sorry za OT
Opublikowano 14 Marca 200917 l Cieżko CI bedzie wcisnąc 17 opony na 18 felgi.W linku który podałes jest napisane ,że felgi występują w rozmiarach od 18".Wzór felgi bardzo ładny ,ale lepiej sobie odpuśc pachną Chińszczyzną. Poszukaj lepiej czegoś w ori. za 3000pln chińszczyzna??? znam parę osób co kupiły tam felgi i są zadowolone, btw felgi są niemieckiej produkcji
Opublikowano 7 Maja 200917 l Autor za 3000pln chińszczyzna??? znam parę osób co kupiły tam felgi i są zadowolone, btw felgi są niemieckiej produkcji No nie ukrywam że tej chińszczyzny to się boję najbardziej. nie przepadam za tym na talerzu, a co dopiero w garażu wink4 Także informacja że to jednak z Niemiec trochę by pomogła - jakieś dalsze namiary/plotki/informacje/linki??? Zdrowaś K.[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 17:27_________________________________________________Wydaje mi się, czy nas ubyło ?? Kuredu się wqrw.. ??? ;( Zdrowaś K.
Opublikowano 7 Maja 200917 l W B7 też ubyło Wzór ładny ale w 18'' i przynajmniej te Eibachy muszą być założone
Opublikowano 7 Maja 200917 l Autor W B7 też ubyło Wzór ładny ale w 18'' i przynajmniej te Eibachy muszą być założone Vario wsadziłem 18 i jest ok - o eibachach na razie nie myślę Mi się podoba i tak ma być w sumie Jakoś bym fotki zasadził, ale mi się nie chce na fotka.pl rejestrować jest inny sposób ?? Zdrowaś K.
Opublikowano 7 Maja 200917 l Fotosik ew. picassa ew. imageshack.us - racja przegapiłem te 18'' a do Eibacha i tak będę namawiał
Opublikowano 11 Maja 200917 l Autor Fotosik ew. picassa ew. imageshack.us - racja przegapiłem te 18'' a do Eibacha i tak będę namawiał Założono na fotosiku - w ten weekend cyknę coś w plenerze i zamieszczę A Eibach ... No próbuj próbuj Zdrowaś K.[br]Dopisany: 07 Maj 2009, 16:53_________________________________________________No Panie i Panowie! Można obejrzeć - a niech mi który tylko kolor zwymyśla Zdrowaś K. http://kamyk-a4.fotosik.pl/albumy/632244.html
Opublikowano 11 Maja 200917 l fele bardzo fajne ale wydają się mniejsze niż 18 może tylko na zdjęciu tak wyglądają [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 11:54_________________________________________________ a niech mi który tylko kolor zwymyśla
Opublikowano 31 Lipca 200917 l Autor [br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 15:34_________________________________________________ No miała być niunia na wakacjach, ale jak widać ze wstawiania zdjęć mam średnio zaliczone. Co robię źle ???? Zdrowaś K.
Opublikowano 31 Lipca 200917 l No miała być niunia na wakacjach, ale jak widać ze wstawiania zdjęć mam średnio zaliczone. Co robię źle ???? Zdrowaś K. Świetne foto
Opublikowano 1 Sierpnia 200917 l No miała być niunia na wakacjach, ale jak widać ze wstawiania zdjęć mam średnio zaliczone. Co robię źle ???? Zdrowaś K. Świetne foto Fotka bombowa, tak jak Renifer napisał, do kalendarza A i pewnie Audi by nie pogardziło takim zdjęciem w katalogu
Opublikowano 3 Sierpnia 200917 l Autor Panowie dzięki serdeczne, text o kalendarzu po prostu przedni coś tam jeszcze dorzucę w takim razie Będzie mini cykl - niunia na wakacjach Zdrowaś K.[br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 10:53_________________________________________________ Taka tam sobie foteczka :gwizdanie: Zdrowaś K.
Opublikowano 12 Sierpnia 200917 l Autor Niunia na wakacjach cd - tym razem pod kulkami (nie mylić z bilardem ) Zdrowaś K.