daro554 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam.W mojej audi na biegu jałowym widać z tyłu jak delikatnie dymi na czarno z wydechu. Czy to jest normalne,czy nie powinno tak być,może jest jakiś sposób na to,bo w garażu jak go zapalę to aż dusi. Ten dym jest bardzo gryzący.Był sprawdzany Vag-iem i wtryski są ok. EGR jest sprawny bo komputer nie pokazał błędów. Słyszałem że przyczyną może być spalona któraś ze świec żarowych.Czy to prawda?
zuloo Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 nagraj filmik i wrzuć zobaczymy jak to wygląda. Bo klekoty przy odpalaniu lekko zadymia ale nie wiem jak to wygląda u Ciebie. I nagraj jak pracuje -ale chyba u mnie podczas pracy nie dymi
RALF76 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam.W mojej audi na biegu jałowym widać z tyłu jak delikatnie dymi na czarno z wydechu. Czy to jest normalne,czy nie powinno tak być,może jest jakiś sposób na to,bo w garażu jak go zapalę to aż dusi. Ten dym jest bardzo gryzący.Był sprawdzany Vag-iem i wtryski są ok. Podczas biegu jałowego nie powinien dymić
Rekomendowane odpowiedzi