mireq Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 witam nie wiem czy w dobrym dziale: dziś do mojego rnse dodałem zmieniarkę ori. Przed podłączeniem najpierw sobie vagiem zakodowałem zmieniarkę i normalnie mogłem wejść w grupę 56. Następnie rozebrałem wszystko - odłączyłem klimatronic, radio (ze zmieniarki idzie mi przewód zakończony białą kostką którą wpiąłem w kostkę iso2 wchodzącą do rnse, w tym celu wypiąłem istniejącą już białą kostkę), poskładałem wszystko do kupy, zmieniarka działa wszystko pozostałe także. Podłączyłem vaga i wywalił mi 3 błędy, 2 od klimatronica które po usunięciu nie powróciły i jeden od radia - nie mogę wejść do grupy 56-Radio pomocy
czakus84 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 kolego nie pomogę za bardzo, ale kiedyś też nie mogłem połączyć się z radiem. Musiałem je oddać do zrobienia i problem się skończył
mireq Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 dzieki za odpowiedz hmm no moje dzialalo a za 5 minut juz nie:( jutro przelacze spowrotem kostke ta co byla i zobacze co bedzie
Rekomendowane odpowiedzi