Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podróby dvd z ekranem dotykowym, tunerem tv, bluetooth jak to działa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko chcę kupić takie radyjko z 4 calowym wyświetlaczem, kosztuje w granicach 600- 800 złotych i szukam opinii jak to się sprawuje.

Opublikowano

kup lepiej jvc za ok 1000zl jesli koniecznie chcesz miec kolorowy ekranik w radiu 1din bo te radia co o nich piszesz to sa nic nie warte ....

one sa takie jak chinskie opony w porownaniu do markowych opon

albo chinskie auta w porownaniu do audi :D

Opublikowano

Mam pytanko chcę kupić takie radyjko z 4 calowym wyświetlaczem, kosztuje w granicach 600- 800 złotych i szukam opinii jak to się sprawuje. :audi:

Lepiej dolozyc pare zeta i kupic cos lepszego jak np. JVC i cieszyc sie zarowno dlugim bezproblemowym uzytkowaniem jak i lepszymi parametrami :>

Opublikowano

ta JVC .......made in china! przeciez to to samo....no prawie...mam znajomego ktory jest monterem w Media i jego odpowiedz na podobne pytanie z mojej strony byla taka - Wiesz te radia zadziwiajaco dobrze graja a jesli wezmiesz pod uwage cenę noto masz odpowiedz !

Najważniejsze to dobre głosniki w aucie - wtedy niedociagniecia źródła nie sa az tak slyszalne - wyobraz sobie ze masz kilkunastoletnie glosniki w aucie z bylejakim okablowaniem i radio za 3000zl -czy usłyszysz ze masz super radio? Bo nawet sygnal ze słabego radia podany na dobry wzmacniacz i porzadne glosniki niejednego powali na kolana.!

Ale to takie moje prywatne przemyslenia - w kwesti tych radyjek wszystkomajacych to chetnie przekonałbym sie na wlasne uszy jak graja- nie ukrywam ze kuszą....

Mialem kiedys Mediona z MP3 i bylem zadowolony - szfagrowi chodzi do dzisiaj - juz 3 lata.

Opublikowano

nie mowie ze jvc sa dobre .... ale jesli ma kolega kupic te takie typowo chinskie produkty to juz lepiej miec cos firmowe co i tak jak wiadomo nei jest najwyzszych lotow

ja za ta cene kupilbym uzywane radio i jeszcze by mi zostalo albo nowego clariona lub alpine`a

ale jesli ktos chce koniecznie kolorowy ekran to to bedzie najlepszy wybor

Opublikowano

Kolego a do czego ma być ten sprzęt? Wolałbym np. palma lub odobny odtwarzacz DVD i jakiś ekranik 7" do filmów.

Opublikowano
  • Autor

ekran juz jest, ale narazie wstawiam aby moc na czyms odtwarzac

Opublikowano

to kup normalne radio dobrej firmy

Opublikowano

dokladnie....normalne radio najlepiej z wejsciami AUX blaupunkt chyba takie robi i maja nawet po 3

Opublikowano

Z podobnego (wiarygodnego) zrodla co NyPal wiem ze sprzety z tej polki maja czasami problem z zalaczaniem sie i przetrzymaniem okresu gwarancyjnego. Po rozkreceniu i obejrzeniu wnetrznosci powinnismy byc zadowoleni jezeli zakupiony sprzet dziala bezawaryjnie , o jakiejkolwiek jakosci dzwieku mozemy zapomniec :). Kazdy system audio gra tak jak jego najslabsze ogniwo wiec zakup dobrego jakosciowo zrodla dzwieku do seryjnych glosnikow mija sie celem i wydanymi pieniedzmi - tutaj moje prywatne i zawodowe doswiadczenia zgadzaja sie z prywatnymi przemysleniami NyPal'a :).

Opublikowano

Ja widzialem i bawilem sie takim sprzetem w samochodzie kolegi. Za ta cene (~500PLN) i 2 lata gwarancji - jest SUPER jesli chodzi o jakosc wykonania i dzialanie(sprzet ma okolo 1 miesiaca) :th: . Nie wiem natomiast co to za firma, bo nie bylo zadnych oznaczen, ale mp4, obrazki i bluetooth dzialaly bardzo dobrze. Sam nie jestem zwolennikiem takich budżetówek :decayed:

PS. Chociaż gdyby mial podswietlenie jak w :audi: to bym sie zastanawial :decayed takie lowline rns-e :polew:

Opublikowano

Ja mam osobiście kilka uwag! Każdy nawet szczytowy producent w tym takie tuzy jak nakamichi produkują w Chinach!!!! Przepisy mówią że pochodzenie określa ostatni kraj biorący udział w procesie produkcji. I tak Chińskie clariony lub Alpine składane są w EU czy Usa lub .... made in Japan hehehehe :) to samo jest z innym. JVC nie jest sprzętem bardzo dobrym a nawet do tego segmentu nie pretenduje, natomiast w klasyfikacji jakość/parametry/cena wyprzedza o głowę Sony Panasonica itp. JVC nie stosuje technologii i komponentów mniej uznanych producentów (typowe dla Sony układy optyczne tj matryce aparatów lasery kupują w CASIO, Matryce LCD samsung itp) Jvc to sprzęt dla mas i taki jest za stosunkowo niewielkie pieniądze kupisz radio - sprzęt wyprzedzający możliwościami i technologicznie konkurencję -jeśli tylko porównujesz w danym segmencie cenowym. Ja jestem z tych niedowiarków co się czepiać lubią i strasznie jestem ciekawski, kilka razy na forach czy w serwisach pytając o konkretne podzespoły byłem w mocnym szoku co pakują w "markowy" sprzęt. Natomiast prawdą jest (to jest niezaprzeczalny fakt) ,że małe chińskie rączki robią dla potrzeb koncernów w zupełnie innej specyfikacji jakości niż dla tzw rynku wewnętrznego (tj dla ziomali od sprzętu Car Audi Video via chin so hi i takie tam). Każdy ma swoje upodobania hmm możliwości nabywcze i jest to normalne ale każdy sprzęt renomowanego producenta jakościowo wyprzedza każde No Name natomiast gadgeciarze z małym portfelem zawsze pozostaną klientami chińskiej myśli technicznej. Ps. NyPal bez urazy niestey nie udało mi sie trafić na nikogo kompetentnego zarówno w Media jak i Saturnie po prostu mam pecha albo jako handlowiec wiem jakie pranie bani czynią show produktowe i cele sprzedażowe jeszce raz nikogo nie chce urazić Pozdrawiam

Opublikowano

miałem takie radyjko 4,3" później mi wymienili na 4" aktualnie sie zepsuło po 2 miesiącach, ogólnie to do d*py każda funkcja z osobna szkoda czasu i kasy.