Ciepły Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Potrzebuje kupić kompresor do malowania samochodów czy jest ktoś na forum zajmujący się takimi urządzeniami ??
mlodyy Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 możesz sobie zrobić sam kompresor za niewielkie pieniądze, bo koszt kompresora którym będziesz mógł normalnie malować to około 2tys
Ciepły Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jestem przygotowany na to więc luzik i chce nowy, dobry wydajny
talib1990 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 bez urazy... ale jeśli masz jakieś pojęcie o malowaniu to wiesz co kupic... a jak nie masz.. to idź do castoramy i kup ten który bedzie ci odpowiadał cenowo
Reggi Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jestem przygotowany na to więc luzik i chce nowy, dobry wydajny jedź do Kupczyka
adamFox Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 mogę coś polecić ... co Cię interesi dokładnie?
Ciepły Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2011 bez urazy... ale jeśli masz jakieś pojęcie o malowaniu to wiesz co kupic... a jak nie masz.. to idź do castoramy i kup ten który bedzie ci odpowiadał cenowo Czytaj ze zrozumieniem Panie mądraliński ... Napisałem że chce kupić a nie jaki mam kupić to dużaaaa różnica ... Liczyłem bardziej na oferty handlowe niż na porady ew. namiary na osoby które sprzedają. Potrzebuje: Pojemność butli : min: 200 / max: 270 (może być większa) Wydajność wydmuchu: min: 500 / max: 700 Moc silnika: 3 - 4 kW[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 08:12_________________________________________________ Jestem przygotowany na to więc luzik i chce nowy, dobry wydajny jedź do Kupczyka Coś więcej na ten temat ??
Reggi Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Coś więcej na ten temat ?? http://www.kupczyk.pl/ http://allegro.pl/listing.php/user?category=28438&us_id=7445832&order=p&change_view=1 U Nas jest już kompresor 4 rok. Raz się zepsuł, przyjechał kurier.. zapakował i dał inny " roboczy" co by nie zostać bez urządzenia
Rekomendowane odpowiedzi