ckomorow Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam. Mam problem z lewym migaczem. Bardzo szybko miga, 2 razy szybciej niż normalnie. Z prawej strony natomiast miga normalnie. Jak to może być przyczyna i co trzeba wymienić? temat poprowiłem, fajnie że stosujesz prefix, ale jeden wystarczy. Poza tym krótko opisz problem
KrzyHo Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 A pozostałe migacze po tej samej stornie Ci migają?? Jak miałem Mercedesa, to gdy spaliła się któraś żarówka od migacza to wtedy szybciej migały niż normalnie. Sprawdź pozostałe żarówki i połączenia wtyczek, oraz zobacz czy przycisk od świateł awaryjnych je załącza czy wtedy świecą wszystkie kierunkowskazy i na liczniku też mrugają ci kierunki??
ckomorow Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Opublikowano 12 Lutego 2008 Przednia żarówka od migacza się nie świeci. Jakieś miesiąc temu miałem taki przypadek że migacz szybko migał ale później wróciło do normy aż do dzisiaj. Na liczniku mrugają lampki z tym że z lewej strony szybciej jak włączam migacz lewy. Jak włączam awaryjne to miga normalnie wszystko oprócz oczywiście spalonej żarówki. Jedna żarówka na pewno się nie świeci i czeka wymiana. Wymienię żarówkę i sprawdzę jak będzie sie zachowywał migacz. Dzięki za podpowiedz!
dark79 Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 tak to wlasnie jest w audi ( i nie tylko) ze jak ci padnie zarowka od kierunku to przerywacz bedzie szybciej migal, wiaze sie to ze zmiana obciazenia przerywacza, a co idze za tym kierowca ma informacje ze ktorys z kierunkow nie swieci, a przyczyn moze byc kilka, od spalonej zaroki do przerwy w obwodzie
wustyle Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 ja mam to samo... tylko ze raz lewy przedni kierunek dziala, raz nie... nie wiem co o tym sadzic...
dark79 Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 wymien zarowke, zobacz czy gniazdo zarowki nie jest zbyt luzne lub przysnidziale, ogladnij wtyczke przy lampie, jak to nie pomoze to szukanie problemu w instalacji
wustyle Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 zabiore sie za to weekend bo musze odkrecic cala lampe, niestety
ckomorow Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Opublikowano 12 Lutego 2008 Okazało się że gniazdo było zaśniedziałe, żarówka sprawna. 5 minut roboty i po krzyku.
maxxxo Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam Wiem że to stary post ale pomyślałem że zapytać warto. Mam problem z kierunkowskazami. Migają lub nie zależy jak im się zachce. Czy może to być przekaźnik? czy może coś innego?? Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi