Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BPW] Ile km/h jadą wasze A4 2.0 multitronic?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sio Mar... i MAG.. :polew: , temat jest o (Ile km/h jadą wasze A4 2.0 multitronic?)

Opublikowano

w takim razie ja niewidze sensu softoewania auta tylko dlatego zeby na miescie mogl JA z Seiczento wygrac na starcie... Dlamnie liczylo by sie Vmax

no tak bo u nas tyle drog zeby jezdzic 260km/h, poza tym ty ta seria za nim 200km/h uzyskasz to skonczy sie autostrada EOT :hi:
Opublikowano

Nie wcale to tak dlugo nie trwa ,nie raz testowalem go i szybko uzyskuje tka predkosc . Fakt u nas nie ma drog zeby sobie pojezdzic ale ja czesto na miecy jezdze i tam chcetnie bym szybciej pojezdzil no ale wiadomo za maly silnik zeby tak sobie non stop jechac po 200 czy nawet po programie zamknac licznik :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Właśnie jestem po wgraniu nowego programu i nie sprawdzałem Vmax ale to jak Mój samochodzik się teraz zbiera do wyprzedzania na trasie to sama przyjemność z jazdy więc nie uważam, że program jest tylko do Vmax, spróbuj, a sam zobaczysz jaka jest frajda z jazdy (mam teraz jakieś 175KM)

Opublikowano

Przy ciaglej jezdzie 4 czy 4.5 tys obrotow.Olej dostaje momentalnie temperatury 120 i wiekszych.Wiec takie cos sie moze sie zle skonczyc.

Dieslem wedlug mnie jezeli sie chce jechac ciagle to nie wiecej niz 3.5tyś obrotow.I to tez z uwaga na wskaznik temp oleju.

Opublikowano

dokładnie kolego vauxhall i pozostali koledzy avf po za tematem na zakończenie mała przestroga; od szarowa do wrocławia ciągle od 200-240km/h w 3 osoby(chip 180ps) i po powrocie turbo do regeneracji-przegrzane. więc kolego julio śmigaj nawet te 210 grunt że wszystko gra i nic sie nie dzieje :decayed: a różnica może wynikac z wielu czynników(opony,obniżone zawieszenie,siła wiatru na drodze,zużyciu mechanicznym cześci silnika itp)

Opublikowano

Prawda jest taka, że z salonu wyjadą 2 identyczne modele, i pierwszy pojedzie 210km/h a drugi 230km/h. I przyczyn może być kilka....

Był już kiedyś podobny wątek na forum...