cyceriusz Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Witam wszystkich klubowiczów . Chciałem także i ja zaprezentować moje Audi A4 Avant z 1999 roku wersja po liftingu. Jako że nie jestem fanem większych modyfikacji mój samochód z zewnątrz jest w oryginalnym stanie. Silnik 1.9 TDI 110KM. Samochód sprowadzony z Niemiec w tym roku po ok pół roku poszukiwań. Chciałem mieć wersje z komputerem i znalazłem. Na wyposażeniu fabrycznym jest m.in.: - 2x el. szyby, - el. lusterka, - klimatyzacja automatyczna, - skórzana tapicerka, - podgrzewane przednie fotele, - komputer pokładowy (duży fis), - mała nawigacja, - 4 poduszki powietrzne, - skórzana kierownica, - podłokietnik Jeżeli chodzi o modyfikacja to - wymieniłem jedynie stare radio Chorus które już było wysłużone i przypominało trochę zeszłą epokę na Concert II z CD (+ emulator). Obecnie działa bez zarzutu. - Relingi dachowe pomalowane w kolorze nadwozia. Mi się podoba. W planach jest : - zakup ciekawszych felg aluminiowych ale to dopiero na lato 2012. - jak się trafi to grill od RS. I to na razie wszystko co mi do głowy przychodzi także bez większych szaleństw. Jeśli ktoś ma jakieś propozycje to może mi coś podrzucić. Obniżanie i modyfikacje mechaniczne nie wchodzą na razie w grę :>.
karol24 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 ładna i AVANT felgi typowo zimowe ale ...będzie kasa będą felgi no nie
Luka3s Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 całkiem całkiem, w sumie lepsza felga by się przydała zdecydowanie to fakt. Skoro jest cała srebrna to lekko bym szybki przyciemnił
junior_tdi Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 dobry egzemplarz! jakieś koło (tak jak w planach), nieco niżej (mimo braku chęci namawiam) i będzie malinka!
Rekomendowane odpowiedzi