szymus_k Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Witam, Z zawora kolektora ssącego wychodzi rurka (kątowa) i u mnie nie jest do niczego podłączona, jest to chyba miejsce na rurkę podciśnieniową. Gdzie mam to podłączyć? Dla ułatwienia dodaję zdjęcie "zapożyczone": proszę o pomoc i wskazówki.
sajmon8526 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 ta grucha jest chyba od tempomatu ciegno od gruchy jest zamocowane do linki od gazu. jezeli chodzi ci o to to wezyk idzie do pompki od tempomatu który jest pod pompa wspomagania ABS albo wezyk idzie do od pompki do gruszki widocznej na zdjeciu.Jak bys wrzucił zdjecie swojego motoru to by bylo lepiej i bym wiedział dokładnie o co chodzi:)
szymus_k Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Proszę bardzo, mistrzostwo fotografii to nie jest, ale robione po ciemku komórką: [br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 06:46_________________________________________________Ale przecież 2.4 nie wychodziły chyba z tempomatami.....Ja ostatnio wywalałem mojego ALF i kupiłem inny silnik (z zapewnień sprzedającego 2.4 - z ewentualną możliwością zwrotu jakby coś było nie tak) i go wrzuciłem zamiast ALF. Odpala, działa P&P.... o ku.... mam chyba ACK (2.8). Gdzie jest oznaczenie na bloku?[br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 08:16_________________________________________________Dzięki sajmon za trop ... Wiadomość dnia: mam silnika 2.8!!! Potwierdzone!!! Symbol to ACK
sajmon8526 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 haha:) to sie ładnie załatwiłes:) to jescze lepiej pare kucy wiecej:)pozdro:)
Kędzior Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 znalazles oznaczenie na silniku? jesli tak to gdzie ono jest?
szymus_k Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Znalazłem oznaczenie na wlepie na plastiku od powietrza (odma??) przy silniku. fot:
Kędzior Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Znalazłem oznaczenie na wlepie na plastiku od powietrza (odma??) przy silniku. fot: tez tam mam, ale ciekawi mnie czy jest gdzies na silniku wybity wlasnie kiedys ogladalem ale tak na pierwszy rzut oka "z gory" niezauwazylem
szymus_k Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Niedługo będę dobierał sie do mojego luźnego silnika ALF i rozkręcał go., jak znajdę gdzie jest wybite to dam znać.
Kędzior Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Niedługo będę dobierał sie do mojego luźnego silnika ALF i rozkręcał go., jak znajdę gdzie jest wybite to dam znać. jak bys znalazl to bylbym wdzieczny za info
Rekomendowane odpowiedzi