adaczi Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam i mam pytanie dotyczące zderzaków bo chodzi o to że w mojej audi a4 b6 ( kolor srebny) przedni i tylni zderzak mają minimalnie inny odcień niż reszta auta.A przyglądałem się 2 innym takim samym modelom na ulicy i też mają takie kolory .? to auto było po malowaniu zderzaków czy nie ?
greg2505 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 tak jest nie ma się co przejmować ,najbardziej widać na srebrnym
domjenick Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 jak minimalnie-to nie ma czym się przejmować,czasem tak jest,że lakiernik dobiera kolor po nr VIN,lub po kodzie,ale nie bierze pod uwagi tego,że auto ma ileś lat i lakier płowieje i blednie
hidden22 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 przedni i zderzak ma inny troszkie odcien dlateego ze sa one wykonane z plastiku i widac inny odcien juz ! tez sprawdzalem to u kuzyna i tak samo ma
marcin_o23 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 no niestety audi taka marka a takie różnice w odcieniu , a tak serio to jak koledzy piszą inaczej układa się lakier na plastikach, ostatnio pod domem miałem nowiutkiego focusa i tam to dopiero jest róznica dlatego nie zawsze łatwo stwierdzić czu ori lakier, jeśli minimalna różnica to szansa na ori, jeśli spora to było malowanko
Onkel Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 U mnie też widać minimalną różnice w zderzakach. Ale nie mam srebrnego tylko taki jakiś inny Coś jak kolor środka SWING Kumpel ma granatową i wszystko jest ładnie. Tak jak już ktoś napisał czym jaśniejsze tym bardziej widać.
Nizin5 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 a nawet jak ktos pryskał tylko zderzaki bo były obtarte to nie ma co panikować tylko sie cieszyć ze kosztów nie ma dodatkowych ;p
laguna Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 na srebrnym tak już jest - dlatego ,że szczególnie w sedanie tylny zderzak - góra i dół mają zupełnie inne kąty. Ja się na to wpieniałem i ostatnio trysnąłem cały tylny zderzak w aso, choć mam całe auto w ori lakierze. Niestety odradzano mi to przed malowaniem - że nie pomorze I NIE POMOGŁO!!!! Cały zderzak jest pomalowany jednym lakierem i róznica między dołem a górą jak była tak jest
maverick215 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 też się nad tym zastanawiałem ale widze że wszystkie jasne kolory to mają , u mnie to samo jaśniutki błękit i też jest minimalna różnica
laguna Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 daj spokój, ja właśnie wywaliłem kasę w błoto :>
Rekomendowane odpowiedzi