Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] Czy prawie nowe auto o kodzie silnika CCGA TDI może kopcić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie spali ile wlejesz , silnik totalnie bez sesu :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

być może. ale w tej bez sensowności jest to coś które sprawia mi dużo frajdy... :decayed:

pewnie spali ile wlejesz

co wy macie z tym spalaniem? chyba nikt nie kupuje tego silnika żeby palił 7na100 :rolleyes:

Opublikowano

oj przepraszam :) to tylko było moje pytanie bo czysta ciekawość mnie dopadła :) i nie zadziwia bo to przecież 6.0 i wielka moc , więc to normalne (pomimo gabarytów) i nie czepiam się spalania bo to co podałeś jest całkiem możliwe , ale sądzę że nikt nie kupuje takiego auta robiąc ponad 50 tys rocznie :) ale mogę się mylić ... pozdrawiam kolego powodzenia :):) miłej zabawy :cool1: dzięki za informacje .. ciekawy byłem

Opublikowano

no tak ale takie auto jak sie okazuje to chyba klopot tym bardziej ze polskie ASO a nie daja sobie rady ze zwyklymi 1.9/2.0 a co dopiero takim sprzetem.W tym swietle Cayenne Turbo chyba byl by rozsadniejszym wyborem.

Opublikowano
  • Autor
Cayenne Turbo

mieliśmy stary model....

ale takie auto jak sie okazuje to chyba klopot tym bardziej ze polskie ASO a nie daja sobie rady ze zwyklymi 1.9/2.0 a co dopiero takim sprzetem

tu masz 100% racjii... niestety :thumbdown:

sądzę że nikt nie kupuje takiego auta robiąc ponad 50 tys rocznie

nasz zrobi jakieś 100-130tyś w rok :wink4:

Opublikowano
Cayenne Turbo

mieliśmy stary model....

ale takie auto jak sie okazuje to chyba klopot tym bardziej ze polskie ASO a nie daja sobie rady ze zwyklymi 1.9/2.0 a co dopiero takim sprzetem

tu masz 100% racjii... niestety :thumbdown:

sądzę że nikt nie kupuje takiego auta robiąc ponad 50 tys rocznie

nasz zrobi jakieś 100-130tyś w rok :wink4:

tak jak napisałem wyżej :) mogę się mylić .. to szerokiej :)
Opublikowano

aju nie lepiej konac sie z nim do DE tam bardzie beda ogarniali takie sprzety

Opublikowano
  • Autor

zobaczymy, jak nie ogarną jutro w PO to pojedzie do DE, szczerze już bym pojechał ale nie mam czasu, może u nas to ogarną :hi:

Jutro wszystko się wyjaśni

Opublikowano

Aju a to quattro jest? :bag:

Opublikowano
  • Autor

nie no co TY, triplemotion :decayed:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 22:02_________________________________________________Auto oddane... na diagnozy, wstępnie problemu nie ma, po stwierdzeniu że jak ma dpf nie może kopcić nastała cisza. Jutro mają się odezwać :hi:

Opublikowano

po stwierdzeniu że jak ma dpf nie może kopcić nastała cisza. Jutro mają się odezwać :hi:

oni naprawdę mają nas za debili... powodzenia :wink4:

Opublikowano

ale Twoja mama ma dobrze :evil: jakby potrzebowała kogoś do sprzątania autka (młodego pięknego wysokiego):gwizdanie: :evil:

Opublikowano
  • Autor

po stwierdzeniu że jak ma dpf nie może kopcić nastała cisza. Jutro mają się odezwać :hi:

oni naprawdę mają nas za debili... powodzenia :wink4:

:confused4: myślę że to po prostu nie wiedza a nie brak szacunku do klienta...

ale Twoja mama ma dobrze jakby potrzebowała kogoś do sprzątania autka (młodego pięknego wysokiego)

rozwalileś mi system :polew::kox: rozumiem że oleje będą gratis :polew:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 22:27_________________________________________________na faktorze mam wymiana sterownik (?!?!?!wtf) wymiana ukladu oczyszczania spalin (dpf?), programowanie sterownika :mysli:

Docelowo nie kopci nawet przy ostrym bucie :)

można znów na światłach łapać się z "tuningami" :decayed:

Opublikowano

no to się "spisali" .. :] no tak możesz za "tuningami" :] ale zawsze jest ale .. pamiętaj że można się zdziwić ;] wiem wiem 6.0 to potwór no ale ... :good: