r7adek Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Jak w temacie, czy w moim sedanie powinien być subwoofer, jeśli tak to jaki(czy będzie pasował z avanta) ? - i gdzie powinien być zamontowany ? Z góry dzięki za pomoc.
IDUAL Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Kolego z tego co wiem to w sedanach nie było ori subwooferów. Bagażnik robił za skrzynie do tylnych głożników. Według mnie nie ma po co montować ori z avanta. Ja mam tube i powiem szczeże że uzupełnia ona jedynie pasmo a nie wali basem. W avancie masz rolete wiec ten bass jeszcze słychać ale w sedanie jest bardziej wygłuszone. Kup jakąś okrągłą za siedzenia. [br]Dopisany: 20 Sierpień 2011, 13:55_________________________________________________Subwoofer jest w avancie po lewej stronie w bagażniku za osłonami.
Kowi87 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Jak chcesz poprawic brzmienie to ładuj skrzynke i wzmacniacz
honda Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Jak kolega wyżej pisze skrzynie i wzmacniacz tuba
Rekomendowane odpowiedzi