Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Uniden PRO520XL to to samo co M-tech legendII?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idzie jeszcze dostać takie radio, czy już kompletnie są wycofane z naszego rynku :mysli: i co w zwiazku z ewentualną kontrolą i znalezieniem takiego radia w samochodzie :mysli:

Tu jest decyzja o wycofaniu

http://www.uke.gov.pl/uke/index.jsp?place=Lead07&news_cat_id=69&news_id=1215&layout=0&page=text

Druga sprawa jeśli nie model 520XL to co kupić w podobnej cenie jaką należało dac z takiego unidena :notworthy: to warto brać takie radio

http://allegro.pl/juz-jest-m-tech-legend-ii-na-bazie-uniden-520-xl-i1769688413.html

:mysli:

Opublikowano

używam 520stki od 2006 roku i nik nigdy mi nie sprawdził przy kontroli jakie mam radio :gwizdanie:

moja 520stka jest jeszczę tą która nie była produkowana w Chinach (nie pamiętam dokładnie gdzie, chyba w tajlandi) i jestem z niej mega zadowolony

później kupiłem drugą 520 do innego auta która była wyprodukowana w Chinach i jeszcze później Mtecha i powiem wam, że te dwa radia to porażka

Opublikowano
  • Autor

Czyli nie ma co sie napalać :gwizdanie: tak przegladam teraz te CB i znalazłem kolejną kopie unidena

http://allegro.pl/cb-radio-unimax-5288-legalny-uniden-520-par-fv-i1760346948.html

Na elektrodzie mozna doczytać że płyta 520xl znajduje sie w radiu presidenta (jest logo na płycie drukowanej UNIDEN)

Zalezy mi na jakimś sensownym radyjku(prezydent odpada z racji ceny) z RF gainem. Na starego 520XL to już nie ma co liczyć chyba :confused4:

Mam w domu 510XL ale on nie ma RF gaina oraz nie jest mój :disgust:

Opublikowano

Jeżeli w grę wchodzi sprzęt używany spróbuj rozejrzeć się za Stabo Magnum MX, radio nie gorsze od Unidena. Jeżeli nie lubisz/ nie umiesz dłubać to zwróc uwagę czy to jest M, czy MX bo to dość ważne. M pochodzą z rynku niemieckiego i wymagają przestrojenia oraz nadają w AM z mocą 1 Wata bo modulacja jest na tranzystorze nie na trafolu. Można tanim kosztem mieć dobre radio, sporo M' ek z Niemiec stoi za grosze na allegro, ale trzeba mieć pewne pojęcie o zagadnieniu.

Opublikowano
  • Autor

Wiec ja tego pojęcia nie mam :kwasny: ale mam znajomego co handluje tym, wiec musiałbym podpytać

jeszcze znalazłem taka kopie

http://allegro.pl/cb-radio-stabo-3001-asc-wtyk-gwarancja-24m-nowe-i1758811162.html

tylko tu juz budżet troche narusza, dobrze by było jak by miała w opcji podłaczenie zewnętrznego głosnika

Opublikowano

Wygląda na to, że w tym modelu wyjścia na papugę niestety nie ma, zamiast tego jest multistandard. Na marginesie, Stabo to to samo co Uniden i President, wszystko generalnie jedna kicha, produkowane u skośnych i na chińskiej płytce w technologii smd, stare Presidenty i Unideny z Filipin robione w technice montażu przewlekanego były lepsze.

Opublikowano

Uniden 520xl nie ma przełącznika AM/FM czyli klon johnnego.

Ten mtech to cos podobnego do harego clasic.

Opublikowano

Kup starego (używkę) presidenta a będziesz zadowolony

Opublikowano

mtech NIE jest tym samym co uniden ani president

stabo jest jak president a president i tak jest w pewnych kwestiach lepszy niz uniden

nie wierzycie... ja tez nie wierzylem ale niestety zarejstrowalem sie na forum CB poczytalem i eh... te nasze wszytkie szumofony :polew:

Opublikowano
  • Autor

no własnie tam czytam i znalazłem temat gdzie pokazane jest że stary uniden to to samo co president, były fotki płyt głównych oznaczone logiem UNIDEN :gwizdanie:

Opublikowano

Używam Lincolna. Radyjko wymiata.

Jak ktoś kupi do 300 pln to prawdziwa okazja (bywają takie na alledrogo, tylko trzeba pilnować) Średnio stoją 650- nawet 1000 :)

Ja za swojego, bez gruchy dałem całe 15 e :>

Wewnątrz jest kilka elementów oznaczonych logiem uniden

Opublikowano

W presidencie na płycie głównej jest napisane uniden,ale co z tego jak żaden uniden "nie gra" jak president.

Opublikowano

W presidencie na płycie głównej jest napisane uniden,ale co z tego jak żaden uniden "nie gra" jak president.

W moim uniden widnieje na płycie od wyświetlacza, płytce przy wejściu anteny i na jednym procesorze. Na samej głównej nie mam unidena

Opublikowano

Jak masz kombinować z wynalazkami to poszukaj używanego presidenta i będziesz miał problem z głowy. Bo z tymi replikami może byćtak jak kiedyś było z Onwą. Stare wymiatały a nowe z allegro nie nadawały się do niczego. Teraz w busie mam lemma kupionego za śmieszne pieniądze w jednym z renomowanych sklepów ze sprzętem CB i szczerze mówiąc to jest to fatalny zakup a wygląda identycznie jak onwa mk3.