poziek Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 może do mojego przymierzymy na przód??
wojtas-audi Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 No ciekaw jestem, moze tez sie skusze , ale najpierw zobaczymy jak wygladac bedzie u Ciebie
malik Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Bardzo ładne.A jakie wykończenie boków przy błotniku? Okaże się już niebawem. Myślę, że na najbliższym spociku już będą zamontowane. Zrobimy ładne fotki makro żeby było widać dokładnie spasowanie.
Gość trueogre Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 malik przyjedzie na spota z nowymi lampami, to sie przelozy do innych avantow zgłąszam sie na ochotnika to jak już będą u Ciebie, to wrzuć fotki, bo kolorek podobny do mojego to bym sobie oblookał
Aydaho Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zamówiłem z ebaya takie lampki: a co z ori robisz ? karwa ... pogadamy dzisiaj w FW bo mi potrzebna tylna lewa
miron78 Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 nono ciekawy efekcik z lampami - soory malik że jesteś królikiem doświadczalnym ale sprawdź wszystko po montażu co i jak i może zrobimy zakup grupowy - ja byłbym chętny. Flyer przypasujcie lampki do Twojej furki i bedziemy wspólnie wiedzieć czy nam to polepsza wygląd czy wręcz przeciwnie - ale diody by mnie rajcowały tylko muszą być konkretne[br]Dopisany: 20 Luty 2008, 08:55 _________________________________________________a te przydymienie powinno fajnie się komponować w jasnych autkach z przyciemnionymi szybami
boberek Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Bardzo ładne.A jakie wykończenie boków przy błotniku? Okaże się już niebawem. Myślę, że na najbliższym spociku już będą zamontowane. Zrobimy ładne fotki makro żeby było widać dokładnie spasowanie. no i nie były na nastepnym moze i będą ;P
Flyer Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Flyer przypasujcie lampki do Twojej furki i bedziemy wspólnie wiedzieć czy nam to polepsza wygląd czy wręcz przeciwnie Moim zdaniem nie beda pasowaly, ale sie okaze
poziek Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 A moim zdaniem te lampeczki do waszych furek chłopaki to w końcu słuszna decyzja :naughty: Niech odezwię się w was zacięcie prawdziwego rezacza !!
malik Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Opublikowano 20 Lutego 2008 Niech odezwię się w was zacięcie prawdziwego rezacza !! hehe.. mi to mówisz?
poziek Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Niech odezwię się w was zacięcie prawdziwego rezacza !! hehe.. mi to mówisz? Maliku za dużo ori - ori to słowo fe dla prawdziwego rezacza
Młody Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Co z tymi lampami ??? zdjęć się już nie mogę doczekać
malik Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Opublikowano 29 Lutego 2008 Walczę. Twierdzą, że wysłali juz prawie 2 tygodnie temu ale cos mi się wydaje, że kręcą. Na razie zgłosiłem sprawę do PayPala o zwrot kasy. Przekonamy sie jak działa ten mechanizm.[br]Dopisany: 29 Luty 2008, 10:45 _________________________________________________W końcu lampy doszły. Jutro będą fotki
robert191 Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 no mam nadzieje ze bylo warto czekac taki szmat czasu na te lampy . postaraj sie wrzucic fotki rowzniez jak te diody swieca. jestem ciekawy efektu
malik Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 Na razie jedna, deszczowa fotka na szybko. Więcej później. Prezentacja na żywo na najbliższym spociku warszawskim
Młody Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 No efekt jest fajny :th: super to wygląda :th: jeszcze musisz zrobic fotki w nocy
Rekomendowane odpowiedzi