mecenas. Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam, otoz jako nowy uzytkownik a pracownik na stanowisku Doradca d.s odszkodowan chcialbym pomoc klubowiczom A4 Klub Polska za co , kiedy, w jakich okolicznosciach moga starac sie o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu. Moge pomoc w wypelnianiu wnioskow i we wszystkim co jest z tym zwiazane. Z doswiadczenia wiem ze takie firmy nazywane sa "hienami glow" co jest to nie prawda poniewaz takie firmy wlasnie pomagaja ludziom... ale wiekszosc osob tego nie zrozumie. Dlaczego zakladam ten watek, otoz z doswiadczenia wiem ze jest duzo osob ktorzy mydla ludziom oczy i nigdy nikt prawdy sie nie dowie gdzie teraz tu bedzie mogl wszystkiego sie dowiedziec. pozdrawiam
a4bydgoszcz Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ja mam na dzis taka sprawe laska w wyniku kolizji trafila do szpitala jest w ciazy i odczuwala bole podbrzusza od zacisnietego pasa potrzymali ja 4 dni i wypuscili zglosila sie po kilku dniach od kolizji tzn po 6 dniach co mi radzisz w tej sprawie jak to dalej ugryzc
Dev Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam, otoz jako nowy uzytkownik a pracownik na stanowisku Doradca d.s odszkodowan chcialbym pomoc klubowiczom A4 Klub Polska za co , kiedy, w jakich okolicznosciach moga starac sie o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu. Moge pomoc w wypelnianiu wnioskow i we wszystkim co jest z tym zwiazane. Z doswiadczenia wiem ze takie firmy nazywane sa "hienami glow" co jest to nie prawda poniewaz takie firmy wlasnie pomagaja ludziom... ale wiekszosc osob tego nie zrozumie. Dlaczego zakladam ten watek, otoz z doswiadczenia wiem ze jest duzo osob ktorzy mydla ludziom oczy i nigdy nikt prawdy sie nie dowie gdzie teraz tu bedzie mogl wszystkiego sie dowiedziec. pozdrawiam jaki procent sobie życzycie ?????
mecenas. Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ja mam na dzis taka sprawe laska w wyniku kolizji trafila do szpitala jest w ciazy i odczuwala bole podbrzusza od zacisnietego pasa potrzymali ja 4 dni i wypuscili zglosila sie po kilku dniach od kolizji tzn po 6 dniach co mi radzisz w tej sprawie jak to dalej ugryzc juz przesledzilem watek z TIR-em, teraz jak najszybciej podpisac umowe i na poczatek wystapic o zaliczke na poczet leczenia, mysle ze jesli bys chcial to na ciebie tez mozna byloby pisac. Przy szukaniu firmy pytaj o procent. Dokladnie czytaj umowe i omijaj firmy gdzie siedzi jakis jeden prawniczyna i mecenasina taka firma duzo ci nie pomoze. devastation wiesz... zalozylem watek czysto informacyjny aby pomagac forumowiczom nie dla reklamy mojej firmy. Jesli jednak bys chcial wiedziec cos wiecej na temat firmy to: firma z Lublina, jedna z najwiekszych w Polsce ktora ma najwiekszy procent w polsce w pozyskiwaniu najwiekszych odszkodowan. Dodam jeszcze odnosnie twojego pytania ze procent jest zawsze do ugadania.
Dev Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 no chcialbym wiedziec jakie to ugadanie przeciez to nie tajemnica
mecenas. Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 jest to nie wiecej niz 20%, ale ze wzgledu na rozne przypadlosci jest mozliwosc zmniejszenia tak jak pisalem
a4bydgoszcz Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ja mam na dzis taka sprawe laska w wyniku kolizji trafila do szpitala jest w ciazy i odczuwala bole podbrzusza od zacisnietego pasa potrzymali ja 4 dni i wypuscili zglosila sie po kilku dniach od kolizji tzn po 6 dniach co mi radzisz w tej sprawie jak to dalej ugryzc juz przesledzilem watek z TIR-em, teraz jak najszybciej podpisac umowe i na poczatek wystapic o zaliczke na poczet leczenia, mysle ze jesli bys chcial to na ciebie tez mozna byloby pisac. Przy szukaniu firmy pytaj o procent. Dokladnie czytaj umowe i omijaj firmy gdzie siedzi jakis jeden prawniczyna i mecenasina taka firma duzo ci nie pomoze. devastation wiesz... zalozylem watek czysto informacyjny aby pomagac forumowiczom nie dla reklamy mojej firmy. Jesli jednak bys chcial wiedziec cos wiecej na temat firmy to: firma z Lublina, jedna z najwiekszych w Polsce ktora ma najwiekszy procent w polsce w pozyskiwaniu najwiekszych odszkodowan. Dodam jeszcze odnosnie twojego pytania ze procent jest zawsze do ugadania. sprawe nadalem tokowi przez kumpla doszedlem do jego kuzyna w ramach pomocy ogarnia to za moja laske i zyczy sobie 10% takze mysle ze to uklad zdrowy calkiem. ja osobiscie ide w poniedzialek do internisty tak jak mi poleciles bo odczuwam lekkie bole i naprezenia kregow szyjnych a tym bardziej po 9 godzinach za kolkiem w pracy nasila mi sie to coraz bardziej... ogolnie podziekowania za pomoc telefoniczna duzo rzeczy mi sie rozjasnilo nalezy sie duza flacha
mecenas. Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 dzieki bardzo. w razie w jakich kolwiek pytan zapraszam
devon00 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 mecenas podaj nazwe firmy jesli to nie tajemnica
Rekomendowane odpowiedzi