Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi RS4 by sportmile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

BUBA tu nawet nie chodzi o to czy po modach czy nie ale w to auto poszlo grubo ponad 30 tys na doprowadzenie silnika do igly stanu i reszty. Kupujac auto rs4 za 60-70 to na dzien dobry czeka cie 10 tys . Wiem , widzialem , przerabialem .

Opublikowano

BUBA tu nawet nie chodzi o to czy po modach czy nie ale w to auto poszlo grubo ponad 30 tys na doprowadzenie silnika do igly stanu i reszty. Kupujac auto rs4 za 60-70 to na dzien dobry czeka cie 10 tys . Wiem , widzialem , przerabialem .

Ja to wiem, Ty to wiesz a zwykly potencjalny klient nie. Na takie auto naprawde trzeba miec fanatyka marki.

Mody niestety nigdy sie nie zwracaja...

Zreszta nie robmy :offtopic: wszyscy wiedza co tam siedzi. Oby tylko w dobre rece trafila :)

Opublikowano

Cena nie jest wygórowana, ale każdy będzie wolał kupić niemodowany za np 60-70 kpln.

Za ta kase nie kupisz ladnej RS4 B5.

Gdybym byl milionerem, to moze bym sie skusil na tego RS'a :decayed:

Opublikowano

Gdybym dzisiaj miał kupić autko to z całą pewnością byłby to ten RS4 :good:

Mam nadzieję, że nie trafi do jakiegoś rzeźnika... :wink4:

Opublikowano

Poziek, przecież to nie skręca (cytat) :polew: zmieniłeś zdanie ?

Opublikowano

Jak byłbym w twoim wieku albo Malika to bym sobie kupił :kox: :kox: :kox: :kox: :tongue4::wink4:

Opublikowano

Jak byłbym w twoim wieku albo Malika to bym sobie kupił :kox: :kox: :kox: :kox: :tongue4::wink4:

A skąd możesz wiedzieć ile mam lat ?

Ale pierw napisałeś:

Gdybym dzisiaj miał kupić autko to z całą pewnością byłby to ten RS4 :good:

Stary zdecyduj się :shocked:

Opublikowano

A skąd możesz wiedzieć ile mam lat ?

Wnoszę od czapy, że jesteś pierdzielem przed czterdziestką :naughty: :naughty: :naughty::tongue4:[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 18:03_________________________________________________

Ale pierw napisałeś:

Gdybym dzisiaj miał kupić RSa to z całą pewnością byłby to ten RS4 :good:

Stary zdecyduj się :shocked:

o to mi chodziło :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Znowu piszesz sieczke geriatryku :naughty: :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

panowie dajcie sobie po razie albo idźcie na wódkę , znów robicie gnój w kolejnym wątku :rolleyes:

Opublikowano

panowie dajcie sobie po razie albo idźcie na wódkę , znów robicie gnój w kolejnym wątku :rolleyes:

mam zamknąć ?

Opublikowano

mam zamknąć ?

w sumie to nie bo smiesznie sie czyta jak Poziek cwaniakje :) , bo zeby to on jeszcze mial 9 tke :rolleyes: ale w podpise widnieje 8ka , a to najbardziej kanapowe EVO ( nie liczac 10tki ) :decayed: a jak sie dowiem ze to jeszcze US to juz sie wogole posikam :polew:

Opublikowano

mam zamknąć ?

w sumie to nie bo smiesznie sie czyta jak Poziek cwaniakje :) , bo zeby to on jeszcze mial 9 tke :rolleyes: ale w podpise widnieje 8ka , a to najbardziej kanapowe EVO ( nie liczac 10tki ) :decayed: a jak sie dowiem ze to jeszcze US to juz sie wogole posikam :polew:

8 ma mocniejsze dyfry :decayed:

US kupują gieje co lubią latać bokiem, ja mam EU :tongue4:[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 01:29_________________________________________________

ze stempelem ? wolałbym na dziwki :kox:

Opublikowano
:decayed::)
Opublikowano

mam zamknąć ?

8 ma mocniejsze dyfry :decayed:

US kupują gieje co lubią latać bokiem, ja mam EU :tongue4:[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 01:29_________________________________________________

ze stempelem ? wolałbym na dziwki :kox:

Widze, że wreszcie gadasz na temat :) pierw dziwki, potem wóda :notworthy:

Opublikowano

Widze, że wreszcie gadasz na temat :) pierw dziwki, potem wóda :notworthy:

.....co po pijaku nie staje :polew: :polew: :polew: :laghing2:

Opublikowano

w podpise widnieje 8ka , a to najbardziej kanapowe EVO ( nie liczac 10tki ) :decayed: a jak sie dowiem ze to jeszcze US to juz sie wogole posikam :polew:

z tego co ja wiem , to Subarynkami jeżdżą dziewczyny , musisz zatem zmienić dane w profilu :wink4::naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

EOT

Opublikowano

Widze, że wreszcie gadasz na temat :) pierw dziwki, potem wóda

no jak tak to ide z wami :decayed:[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 12:57_________________________________________________

z tego co ja wiem , to Subarynkami jeżdżą dziewczyny , musisz zatem zmienić dane w profilu

widzisz i tu sie myslisz bodo EVO jak wsiadzie nawet baba to zrobi dobry czas bo to taki idiotproof killer a zeby zrobic taki sam czas subarakiem to trzeba miec juz niezle jaja :tongue4: