szymus_k Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam, Wiem, że o wymianach radia w B5 było milion razy ale mimo tego mam pewne wątpliwości. Mam radyjko Pionka ze standardowym złączem ISO oraz RCA. Wszystkie głośniki w aucie mam aktywne i czy wystarczy ze standardowej kostki ISO z radia Pionka podać sygnał z odpowiednich pinów na odpowiednie piny w Mini-ISO. tzn tabela pokazuje jakie piny chciałbym podłączyć (za pomocą lutownicy ) Czy jak tak to porobię to system BOSE ruszy i będzie to śmigać? Czy jednak trzeba VAG-iem się pobawić? Czy nic nie popsuję? :> Chcę wymienic Concerta na Pioneer DEH-3900 (4x45)
rysiuu Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Połączenie, które sugerujesz uwali ori wzmacniacz. Do tego potrzebujesz adaptor ISO-MiniISO. Koszt od 50zł
szymus_k Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Sam reduktor nic nie da... zorientowałem sie w temacie i potrzebny reduktor do redukcji hi level->low level (chodzi o sygnał wyjściaz radia). Na low level działaja wyjścia RSA w nie ori radiu-już podłączyłem i wszystkie głośniki śmigają Do zamknięcia. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi