Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Poszukuję zdjęć A4 B5 Avant na Mercedesach 18'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Krychy Avanta na S-classe mercach już widziałem, chodzi mi o "patelnie" mercedesa, takie jak zarzuciłem w 1-szym poście, nie moge nigdzie takowych namierzyć :P

Opublikowano

Te mietkowe felgi wcale nie są takie złe :cool1: (kwestia gustu oczywiście) na allegro widziałem środek na czarno psiknięty i rancik srebrny (ja bym przepolerował na lusterko)

http://moto.allegro.pl/18-holzel-5x112-8-5j-i-9-5j-z-oponami-j-carlsson-i1775238435.html

Opublikowano

Przesledx galerie B5, zdaje mi sie ze pare fotek tam wkleiłem z takim felgami :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Te mietkowe felgi wcale nie są takie złe :cool1: (kwestia gustu oczywiście) na allegro widziałem środek na czarno psiknięty i rancik srebrny (ja bym przepolerował na lusterko)

http://moto.allegro.pl/18-holzel-5x112-8-5j-i-9-5j-z-oponami-j-carlsson-i1775238435.html

no właśnie coś takiego chce założyć do siebie.

odnośnie tych konkretnych felg z aukcji, czy wejdzie mi 9,5J z tyłu z oponą 255/40 ?

Opublikowano

i co jeszcze, w ogóle zastanów sie po co taki lacz w starym AFNie :wallbash: bez poszerzania 225 nie wiecej, ci co załozyli 235 są głównie autorami watków z problemami "bo cos trze"

ten rozmiar nie jest do B5

Opublikowano
  • Autor

i co jeszcze, w ogóle zastanów sie po co taki lacz w starym AFNie :wallbash: bez poszerzania 225 nie wiecej, ci co załozyli 235 są głównie autorami watków z problemami "bo cos trze"

ten rozmiar nie jest do B5

dziękuje za sprowadzenie na ziemię :kox: właśnie czytałem że max do b5 na 18" to 225/40 i takie też założę...

Opublikowano

jak ma wygladać ta felga to pomyśl o naciągu, jakieś 215/40 :wink4:

Opublikowano
  • Autor

jak ma wygladać ta felga to pomyśl o naciągu, jakieś 215/40 :wink4:

taki kapeć to dla jakiej szerokości felgi?

bo najprawdopodobniej będę zakładał 8,5J przód i tył...

aha, i jeszcze jedno, jeśli 8,5J na tył to pewnie jakiś dystans żeby to ładnie wyglądało? :decayed:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2011, 11:56_________________________________________________

W photoshopie zrobiłem Ci B5 avant z felgami mercedesa:

Greg_W_B5_S4_VSXX_18.jpg

tak wyglądał wcześniej:

http://gallery.hartmannwheels.com/download/13861-6/GregW_B5_S4_VSXX_18.jpg

może nie powala na kolana, ale możesz zobaczyć mniej wiecej jak wyglada

dzięki, właśnie coś takiego chce zrobić w swojej Avancinie :kox:

Opublikowano

Google

Opublikowano

Google

bardzo pomocne :wallbash:

Opublikowano

Junior przeglądnąłeś tą stronkę co Ci podesłałem? tam masz chyba ze 3 czy 4 rożne fury na takich felgach

Opublikowano
  • Autor

Junior przeglądnąłeś tą stronkę co Ci podesłałem? tam masz chyba ze 3 czy 4 rożne fury na takich felgach

widziałem widziałem :)

i podjąłem już decyzję - zakładam patelnie merca 18, 8,5J, + kapcie 215/40

mam nieco obniżone auto, ale mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie dorwę jakiś gwincik i dopiero osadzę moją łajzę na glebie :)

Opublikowano

Pomyśl właśnie o naciągu wtedy będzie się lepiej prezentować :) Ja mam 17" felgi i mam oponki 215/40 :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Pomyśl właśnie o naciągu wtedy będzie się lepiej prezentować :) Ja mam 17" felgi i mam oponki 215/40 :wink4:

naciąg jak najbardziej wskazany :) na 8,5J zakładam 215/40/18 także już alu nieco się wychyli poza gumę :)[br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 14:25_________________________________________________Arek956, pokaż jak u Ciebie to wygląda? jak szerokie masz koła?

Opublikowano

jak widzę jak ktoś pisze że maks opona to 225 z tyłu w B5 to mam ochotę zaprosić go do siebie żeby zobaczył jak 235/40/18 z felga 8,5 ET 30 przy -50mm układa się w nadkolu i NIE MA TARCIA O CO KOLWIEK

dscf6071p.jpg

Uploaded with ImageShack.us

i jeszcze mógł by pójść w dół

Opublikowano

jak widzę jak ktoś pisze że maks opona to 225 z tyłu w B5 to mam ochotę zaprosić go do siebie żeby zobaczył jak 235/40/18 z felga 8,5 ET 30 przy -50mm układa się w nadkolu i NIE MA TARCIA O CO KOLWIEK

dscf6071p.jpg

Uploaded with ImageShack.us

i jeszcze mógł by pójść w dół

na battalionie co miesiąc ktos pisze że mu trze :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 20:16_________________________________________________Zresztą po co świadomie zwalniać samochód :disgust: