Krzy0 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Pacjent 1.9 pd 90 KM w seri wyszlo 100KM 249Nm Musiałem zmienic mape wtrysku poczatkowego bo kiepsko odpalał na ciepłym to odrazu zlobilismy leciutki program(auto dla zony) Teraz od 3 tyś obr.lepiej ciagnie niz mój seryjny AWX
Patrox Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Pacjent 1.9 pd 90 KM w seri wyszlo 100KM 249Nm Musiałem zmienic mape wtrysku poczatkowego bo kiepsko odpalał na ciepłym to odrazu zlobilismy leciutki program(auto dla zony) Teraz od 3 tyś obr.lepiej ciagnie niz mój seryjny AWX Po pierwsze nie jest to leciutki program tylko gotowiec. A po drugie radziłbym pojechac na korekte aby PAn usunął ten overboost co jest powyżej 2 tyś/obr bo może sie tak zdarzyć że któregoś dnia sprężarka Ci wyjdzie przez maskę lub wcześniej sprzęgło.
Krzy0 Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 Pacjent 1.9 pd 90 KM w seri wyszlo 100KM 249Nm Musiałem zmienic mape wtrysku poczatkowego bo kiepsko odpalał na ciepłym to odrazu zlobilismy leciutki program(auto dla zony) Teraz od 3 tyś obr.lepiej ciagnie niz mój seryjny AWX Po pierwsze nie jest to leciutki program tylko gotowiec. A po drugie radziłbym pojechac na korekte aby PAn usunął ten overboost co jest powyżej 2 tyś/obr bo może sie tak zdarzyć że któregoś dnia sprężarka Ci wyjdzie przez maskę lub wcześniej sprzęgło. Program był robiony przy mnie i widziałem jak zmieniał mape,a co do overboost to chodzi o tą górkę i zaraz spadek na wykresie jezeli tak to na seryjnym programie było tak samo.
Piotrek98igo Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 widac jaki tuner skoro tego nie skorygowal
MAGIC87 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Program był robiony przy mnie i widziałem jak zmieniał mape,a co do overboost to chodzi o tą górkę i zaraz spadek na wykresie jezeli tak to na seryjnym programie było tak samo. po to sie robi soft zeby to wyplaszczyc a tak to jebniecie i tyle w temacie
Flyer Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 szkoda, ze to auto jedzie tylko do 3000 obr
dejf Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 szkoda, ze to auto jedzie tylko do 3000 obr Flyer, to tylko seria po chipsie, nic wielkiego... po 3000rpm tez jedzie tylko mniej czuc
Flyer Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 ale po 3000 obr czujesz jakby puchlo, bo moment spada szybko.
rob3rt3 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Ile kosztowała cię taka przyjemność?
Krzy0 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 800zl z racji ze to juz drugie auto.
Rekomendowane odpowiedzi