tomek1974 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam. Może ktoś z was posiada taki telefonik i wie gdzie można jakieś ciekawe aplikacje na niego ściągnąc poza stroną APPS. A może ktoś ma jakąs darmową nawi ???
zoltax Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja mam ten telefon od roku.Na darmową navi jest patent Pisz pw
lukaszk Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 no ja też mam zamiar go przytulić, jak wam się sprawuje, aparacik daje radę? a co z navi? jest za patent?
zoltax Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Sprawuje się bardzo fajne. Zalety: Szybko działa Jest wiele aplikacji za***isty(w porywaniu do telefonów budżetowych) ekranik dotykowy z fajną rozdzielnością . Naprawdę jakoś jest fajna. Na początku potrafił mi się zresetować 3 razy na miesiąc, ale potem mi ten problem zniknął. To co może jeszcze w nim irytować, to wolno łącząca się navi. Plus nie zawsze działa tak jak trzeba akcelerometr. (Przełączanie telefonu w zależności od ustawienia pion/poziom) Aparat kręcocy filmiki z HD to świetna zabawka. Co do zdjęc się nie wypowiadam, jestem laikiem. Ale mi się podoba Tu masz w realu co potrafi ten aparacik. https://picasaweb.google.com/109561241985941415883/ButyRadek#
tomek1974 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 telefon zajfajny , gorąco polecam :good:
lukaszk Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 powiem wam że jest wybór na rynku, przeglądam oferty na abonament około 100 zl z internetem, play i orange jest ok play daje za 85zl 600 minut do wszystkich sieci i 1gb na transfer, wave (1zl) i wave II (99zl) i htc hd 2 (149zl)jako trzeci faworyt z ciekawszych smartfonów, ale nokia słabo stoi. w orange mam teraz 12 lat już nr i dają za 89 zl 450 min i 1gb transferu n8 była w promo za 99 teraz ponad 400 zl i to jest mój faworyt, no i samsungi wave I(39zk) i II, mój drugi faworyt to galaxy s+ za 149, lg swift blac (199zl) 1. N8 orange 2. galaxy s + orange 3. htc hd 2 play :kox: [br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 19:30_________________________________________________już chyba ze dwa tygodnie przeglądam google i youtuby fora i recenzje ale nie ma jednego ideału idealny to nokia n8 z androidem w playu
KOval81 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Jak ktoś potrzebuje, to mam w idealnym stanie WAVE'a na sprzedaż - oczywiście cały komplecik, roczny, bez najmniejszej ryski i bez brandowego softu (czyt. Plus/Era/Orange, czy Play) - czysta BADA OS Sprzedaję, bo w ramach abonamentu zmieniłem na Galaxy S2. Zainteresowanych zapraszam na PW - zawsze można się dogadać Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi