Gość Trzeniu Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 KILLER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 no i jest miodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 je pier.le, ślicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 miażdży teraz jeszcze jak dojdą relingi i szybki ciemne to będzie git malyna Myślę ze jutro sobie zobaczysz livie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Andrzej , a może wpadniesz jutro do nas na spota? Trzeniek nie namawaj chłopaka do jazdy na tych letnich kapciach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Andrzej , a może wpadniesz jutro do nas na spota? Trzeniu ja tylko prawą stronę zmieniłem na letnie (jak to woli może być lewa) i już są zimówki na aucie. jutro mam spota w N.S. PODKRESLAM TARCZE I WYMIANA OLEJU I TAKIE MAŁE SPRAWY DZIĘKI SZFAGROWI Tomaszowi (się chłopak cieszy że na forum audi jest ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Jak wstawiłeś pierwsze foty swojego Audi to nie zbyt dobrze mi się kojarzyło, no ale teraz to już miód malina, nawet takie brudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Andrzej , a może wpadniesz jutro do nas na spota? Trzeniek nie namawaj chłopaka do jazdy na tych letnich kapciach :gwizdanie: no bez jaj , co on jakiś ułomny jest? poradzi sobie :gwizdanie: drogi są suche Młody zrób jakieś dobre foty na śniegu , z wielką chęcią zobaczyłbym Twoją furę w kalendarzu :gwizdanie: Trzeniu ja mam tylko 18" poczekam do wiosny jak szyby będą czarne i relingi naradzie to kolejna modyfikacja kiera multi z B7 [br]Dopisany: 21 Luty 2009, 20:06_________________________________________________ Jak wstawiłeś pierwsze foty swojego Audi to nie zbyt dobrze mi się kojarzyło, no ale teraz to już miód malina, nawet takie brudne Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Andrzej , jak tak dalej pójdzie to będzie najładniejszy avant w B6 na forum [ gratuluję chęci i wytrwałości] już teraz wolałbym takiego avanta w B6 niż 80% avantów w B7 , powaga niezły agresor będzie , taki typowy german style gdyby go niżej posadzić [ale to juz bez sensu] Trzeniu już zastanie tak jak jest czyli -35 mm H&R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 dokładnie , nie ruszaj bo przedobrzysz jest za***iście Też tak myślę Zostaw jak jest i ciesz się jazdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 dokładnie , nie ruszaj bo przedobrzysz jest za***iście Też tak myślę Zostaw jak jest i ciesz się jazda Tak myślę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Kurde Młody , autko daje rade , z gustem , bez zbednych dodatków. Brawo po raz kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Dzięki Wszystkim za opinie w piątek wreszcie będzie nowa kiera multi z B7 trójramienna skóra. ( miała być od TT ale nie ma w moim kolorze swing a od B7 jest ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ta i cos czuje ze podkupiłes mi kiere na którą polowałem tak samo przełączniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ta i cos czuje ze podkupiłes mi kiere na którą polowałem tak samo przełączniki Ja kupiłem kierę już z miesiąc temu i dokładnie to od A6 numer cos tam 4E0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 A malowałeś grila? sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 A malowałeś grila? sam Nie kumpel to robił . Ten sam który robił s line na czarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 >Młody< a co się stało z Twoim statusem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 zrezygnował pewnie albo wszystka kase wydał na mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Nie zaplacil skladki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi