boberek Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Wiesz kiere chyba mi sprzatnąles z allegro kosztowała 799 zł ja sie zastanwiałem zastanawiałem i mi podkupiłes Ja zapłaciłem za nią 750 zł z przesyłką ale fakt była wystawiona za 799 zł no to dokładnie ta co mi sprzątnałes bo poza allegro zalatwiłes cwaniaku ehh co trudno przełłączniki tez mi pewnie sprzatnales bo zniknęły w tym samym momencie w przełacznikach były poobcinane kable w kostkach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Wiesz kiere chyba mi sprzatnąles z allegro kosztowała 799 zł ja sie zastanwiałem zastanawiałem i mi podkupiłes Ja zapłaciłem za nią 750 zł z przesyłką ale fakt była wystawiona za 799 zł no to dokładnie ta co mi sprzątnałes bo poza allegro zalatwiłes cwaniaku ehh co trudno przełłączniki tez mi pewnie sprzatnales bo zniknęły w tym samym momencie w przełacznikach były poobcinane kable w kostkach ?? Nie, przełączniki to nie ja słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 no dobra wierze ci :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 To teraz wiem chamany jedne kto mi to wszystko podbierał z alledrogo Osz wy........... :> To teraz z tajniacka 24/7 będę siedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zombi Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 auto piękne, ale wnętrze masz mixa, włącznik świateł, dźwignia zmiany biegów, rns-e i klima, tempomat czarne, reszta siwa, trzeba było kiere też dać czarną byłoby dobrze, a tak trochę śmiesznie, ale auto naprawdę ładne kurde stary czy ty widzisz co ty napisąłes :polew: włącznik jest zawsze czarny rns tez jest zawsze czarny klima tez jest zawsze czarna tempomat tez jest zawsze czarny a reszta siwa jest w takim układzi ekolorystycznym chyba ze masz inaczej to ja chetnie zobacze :polew: Młody super kiera a czy ja napisałem, że to on zmienił klime, rnse, tempomat i włącznik? Nie tylko, że tak ma, chodziło mi o to, że mógł dać czarną kiere i byłoby lepiej wg mnie, ale to tylko moje zdanie, zazdroszczę autka, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiii a4 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 te grafitowe felgi to :kox: fajna b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Ludzie przeczytajcie kilka postów na 1-2 stronie tego tematu RIEGER i koniec!! :) widać jakie Młody poczynił postępy przez rok:) rok pełen owocnej pracy!! Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Oj to fakt :> Młody popłynął z falą "Ori Audi", bo pierwsze mod'y kolegom do gustu nie przypadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Oj to fakt :> Młody popłynął z falą "Ori Audi", bo pierwsze mod'y kolegom do gustu nie przypadły Nie kolegom tylko rieger się połamał i był s line ale nie miałem tyłu s line więc powstał S4 A co do chromu fakt był beznadziejny człowiek uczy się na błędach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Oj to fakt :> Młody popłynął z falą "Ori Audi", bo pierwsze mod'y kolegom do gustu nie przypadły Nie kolegom tylko rieger się połamał i był s line ale nie miałem tyłu s line więc powstał S4 A co do chromu fakt był beznadziejny człowiek uczy się na błędach :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mekto Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Fela wymiata - myślę o takich do mojego ale to na przyszły sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 ja tak zapytam ... a iles TY wpompowal w ten samochod ??? z ... 15tys wiecej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 ja tak zapytam ... a iles TY wpompowal w ten samochod ??? z ... 15tys wiecej ? Lepiej nie pytaj :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ja zapytam tak czysto teoretycznie :gwizdanie: Ile latek planujesz nią pojeździć? Szkoda że FWD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 ja tak zapytam ... a iles TY wpompowal w ten samochod ??? z ... 15tys wiecej ? Lepiej nie pytaj :gwizdanie: nie no wlasnie pytam ... bo chce zobaczyc tego sens... nie kazdy na to patrzy ale... tak dla wlasnego spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Muszę policzyć [br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 01:23_________________________________________________Poszło na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 wpadasz w sidła i jest ciągle mało , ale cos w tym jest .... satysfakcja przedewszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ja tak zapytam ... a iles TY wpompowal w ten samochod ??? z ... 15tys wiecej ? każdy ma innego konika Młody nie ma jeszcze rodziny ,niech modzi do puki może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Oj ja gdzieś widziałem Młodego na fotach z bobasem :> No - chyba, że śmiga tą swoją A4 po Polsce i płodzi na boku bezstresowo hehe (taki żart ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Oj ja gdzieś widziałem Młodego na fotach z bobasem :> No - chyba, że śmiga tą swoją A4 po Polsce i płodzi na boku bezstresowo hehe (taki żart ) Jeśli widziałeś (tylko gdzie ? ) to pewnie była chrześnica to druga skarbonka na $$$ :> no chyba że o czymś nie wiem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi