boberek Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Wiesz kiere chyba mi sprzatnąles z allegro kosztowała 799 zł ja sie zastanwiałem zastanawiałem i mi podkupiłes Ja zapłaciłem za nią 750 zł z przesyłką ale fakt była wystawiona za 799 zł no to dokładnie ta co mi sprzątnałes bo poza allegro zalatwiłes cwaniaku ehh co trudno przełłączniki tez mi pewnie sprzatnales bo zniknęły w tym samym momencie w przełacznikach były poobcinane kable w kostkach ??
Młody Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 Wiesz kiere chyba mi sprzatnąles z allegro kosztowała 799 zł ja sie zastanwiałem zastanawiałem i mi podkupiłes Ja zapłaciłem za nią 750 zł z przesyłką ale fakt była wystawiona za 799 zł no to dokładnie ta co mi sprzątnałes bo poza allegro zalatwiłes cwaniaku ehh co trudno przełłączniki tez mi pewnie sprzatnales bo zniknęły w tym samym momencie w przełacznikach były poobcinane kable w kostkach ?? Nie, przełączniki to nie ja słowo
boberek Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 no dobra wierze ci :polew: :polew: :polew:
KOval81 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 To teraz wiem chamany jedne kto mi to wszystko podbierał z alledrogo Osz wy........... :> To teraz z tajniacka 24/7 będę siedział
zombi Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 auto piękne, ale wnętrze masz mixa, włącznik świateł, dźwignia zmiany biegów, rns-e i klima, tempomat czarne, reszta siwa, trzeba było kiere też dać czarną byłoby dobrze, a tak trochę śmiesznie, ale auto naprawdę ładne kurde stary czy ty widzisz co ty napisąłes :polew: włącznik jest zawsze czarny rns tez jest zawsze czarny klima tez jest zawsze czarna tempomat tez jest zawsze czarny a reszta siwa jest w takim układzi ekolorystycznym chyba ze masz inaczej to ja chetnie zobacze :polew: Młody super kiera a czy ja napisałem, że to on zmienił klime, rnse, tempomat i włącznik? Nie tylko, że tak ma, chodziło mi o to, że mógł dać czarną kiere i byłoby lepiej wg mnie, ale to tylko moje zdanie, zazdroszczę autka, pozdro
skovroon Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Ludzie przeczytajcie kilka postów na 1-2 stronie tego tematu RIEGER i koniec!! :) widać jakie Młody poczynił postępy przez rok:) rok pełen owocnej pracy!! Gratulacje.
KOval81 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Oj to fakt :> Młody popłynął z falą "Ori Audi", bo pierwsze mod'y kolegom do gustu nie przypadły
Młody Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Opublikowano 5 Marca 2009 Oj to fakt :> Młody popłynął z falą "Ori Audi", bo pierwsze mod'y kolegom do gustu nie przypadły Nie kolegom tylko rieger się połamał i był s line ale nie miałem tyłu s line więc powstał S4 A co do chromu fakt był beznadziejny człowiek uczy się na błędach
skovroon Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Oj to fakt :> Młody popłynął z falą "Ori Audi", bo pierwsze mod'y kolegom do gustu nie przypadły Nie kolegom tylko rieger się połamał i był s line ale nie miałem tyłu s line więc powstał S4 A co do chromu fakt był beznadziejny człowiek uczy się na błędach :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
mekto Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Fela wymiata - myślę o takich do mojego ale to na przyszły sezon
Gość mmcv Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 ja tak zapytam ... a iles TY wpompowal w ten samochod ??? z ... 15tys wiecej ?
Młody Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Opublikowano 5 Marca 2009 ja tak zapytam ... a iles TY wpompowal w ten samochod ??? z ... 15tys wiecej ? Lepiej nie pytaj :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Ja zapytam tak czysto teoretycznie :gwizdanie: Ile latek planujesz nią pojeździć? Szkoda że FWD
Gość mmcv Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 ja tak zapytam ... a iles TY wpompowal w ten samochod ??? z ... 15tys wiecej ? Lepiej nie pytaj :gwizdanie: nie no wlasnie pytam ... bo chce zobaczyc tego sens... nie kazdy na to patrzy ale... tak dla wlasnego spokoju
Młody Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 Muszę policzyć [br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 01:23_________________________________________________Poszło na PW
marcin j Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 wpadasz w sidła i jest ciągle mało , ale cos w tym jest .... satysfakcja przedewszystkim.
Wąski Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 ja tak zapytam ... a iles TY wpompowal w ten samochod ??? z ... 15tys wiecej ? każdy ma innego konika Młody nie ma jeszcze rodziny ,niech modzi do puki może
KOval81 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Oj ja gdzieś widziałem Młodego na fotach z bobasem :> No - chyba, że śmiga tą swoją A4 po Polsce i płodzi na boku bezstresowo hehe (taki żart )
Młody Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 Oj ja gdzieś widziałem Młodego na fotach z bobasem :> No - chyba, że śmiga tą swoją A4 po Polsce i płodzi na boku bezstresowo hehe (taki żart ) Jeśli widziałeś (tylko gdzie ? ) to pewnie była chrześnica to druga skarbonka na $$$ :> no chyba że o czymś nie wiem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi