wuju Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 A co deski to już jestem wstanie opuścić z ceny na tą deskę i kierę od TT przeca to kupa kasy jak byś tak sprzedawał jak swojej się pozbyłem to bym ją od ciebie zabrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 A co deski to już jestem wstanie opuścić z ceny na tą deskę i kierę od TT przeca to kupa kasy jak byś tak sprzedawał jak swojej się pozbyłem to bym ją od ciebie zabrał Ta kierownica i deska jest też troszkę warta. Myślę tu na wymianie i sprzedaży starej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 zrób tak jak ci mówiłem ze zdjęciami i będzie ok. zobacz na golfa http://moto.allegro.pl/piekny-zadbany-vw-golf-4-1-9-tdi-17-alufelgi-i1295527840.html podobną ilość miałem w aukcji z audi, klient był napalony jeszcze zanim zobaczył na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 no no Avant C6 :kox: :kox: będziemy mieli co rezać bo chłopaki z A6 klub mało ogarniają To fakt już patrzyłem co można w niej zmienić i znowu z 20.000 będę w plecy przy sprzedaży no da sie trochę ja nie mam motywacji jakos ale zmusze sie jak Lupo skończe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Można zamykać temat samochód sprzedany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 pewnie A6 na horyzoncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 czyli nie było tak ciężko sprzedać poszedł na prezent pod choinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 czyli nie było tak ciężko sprzedać poszedł na prezent pod choinkę szkoda tylko że za tak niskie pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Za ile poszła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 A6 będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 A6 avant bo tylko taka mi się podoba myślę że cena dobra bez felg 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 dobrze ze nie b7 czulbys sie jak w tym samym aucie co sprzedales :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi