Sierko2 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Czy ktoś się orientuje jak można odblokować radio kiedy nie zna się kodu? W swoim Passacie B5 FL posiadam radio BETA. Po podłączeniu radia i jego włączeniu pokazuje się komunikat "SAFE". Wyczytałem, że jest to zabezpieczenie przeciw kradzieży, niestety teraz ja nie mogę go uruchomić. Czy można w jakiś sposób uruchomić radio, które jest chronione hasłem? Proszę, pomóżcie!!!
RFK Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Musisz posiadać ten 4 cyfrowy kod.Inaczej nie odblokujesz radia.Jak byś dał rade wyjąć radio to tam jest numer seryjny , podaj go może ktoś rozkoduje.
ps2snake Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Czy ktoś się orientuje jak można odblokować radio kiedy nie zna się kodu? W swoim Passacie B5 FL posiadam radio BETA. Po podłączeniu radia i jego włączeniu pokazuje się komunikat "SAFE". Wyczytałem, że jest to zabezpieczenie przeciw kradzieży, niestety teraz ja nie mogę go uruchomić. Czy można w jakiś sposób uruchomić radio, które jest chronione hasłem? Proszę, pomóżcie!!! Kod powinien byc w papierach od auta. Razem z kodami imo itp Ew. w aso moga Ci je wydac raczej odplatnie
Rekomendowane odpowiedzi