speedway12 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Witam ,mam pytanko gdzie w A4 1.9 tdi 1997r znajduje się impuls prędkości gdyż chcialem zamontować taksometr ??
EndriuGiz Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 kurde wiem ze ojciec u siebie w wozidle to szukał. impuls prędkości idzie chyba do radia ?
speedway12 Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 Ja też słyszałem że jest w kostce do radia ale jak by ktoś wiedział dokładniej który to kabelek ??
EndriuGiz Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 http://elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24/studio24/kable/isoshop.htm
JaCuŚ Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Witam panów. Odgrzewam delikatnie kotleta. Nie mogę połapac się w tych kostkach. mam radio chorusa. Które złącze będzie dla mnie. Chodzi mi też o odnalezienie impulsu prędkości.
EndriuGiz Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 http://www.elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24/studio24/kable/iso.htm szukasz swojego radia czyli chorus patrzysz na schemat i widzisz pin 1 GALA i to są impulsy prędkości bo im większa prędkość tym radio głośniej gra z tego co pamiętam to dla gościa taksometr tam podłączałem
JaCuŚ Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 No teraz mi się pojaśniło. Zatem zabieram sie jutro do prac. Napisze co i jak. dzieki i pozdro dla wszystkich
amokk Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Montowałem taksometr innova taxi 2 u siebie. Wystarczy podpiąć pin SYGNAŁ pod GALĘ (pin 1 w czarnej kostce zasilającej). Pozostałe przewody tj. stały +, masę i podświetlenie również wpinamy do tej samej kostki. Stałego + zabezpieczyłem bezpiecznikiem 3A, a przewody trzeba podpiąć tak, aby serwis mógł łatwo wyjąć taksometr z osprzętem.
Hans47 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 najszybciej kostka radia chyba niebiesko bialy drut.
Rekomendowane odpowiedzi