Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jak naprwicc klapę do cieplego powietrza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

michal280, ale o co biega :?:

Co naprawic, znaczy sie co pekla, wygiela sie :?:

Wiecej szczegolow prosimy. :razz:

Opublikowano

wiem ze nie chodzi bo sie nic nie dzieje jak wlacze cieple powietrze i zamierzam to rozebrac i dzieki za reakcje na moje pytanie

[ Dodano: 2006-10-02, 22:44 ]

a sie boje ze cos poknoce i spiep... jeszcze bardziej

Opublikowano

wszystko by bylo spoko tylko ze robi sie zimno a u mnie wogule nie leci nawel letnie powietrzmosze sie przyznac ze nawet zatrzymalem faceta na cep zeby mi pokazal jak u niego grzeje ale on by jeszcze bardziej zielony niz ja

[ Dodano: 2006-10-02, 22:54 ]

sprawdzalem tymi kodami ale wyskakuja mi takie cyfry w niwktorych ze nie wiem skad to sie wzielo bo w tych kodach nie ma takich wartosci

Opublikowano

michal280, przeczytales to co Ci dalem :?:

Zapodaj te kody bedzie wiadomo co rozebrac, a nie tak w ciemno. Tam jest kilka silniczkow. :mrgreen:

[ Dodano: 2006-10-02, 22:55 ]

sprawdzalem tymi kodami ale wyskakuja mi takie cyfry w niwktorych ze nie wiem skad to sie wzielo bo w tych kodach nie ma takich wartosci

nie wierze, przeczytaj dobrze przy jakim kodzie co powinno wyskoczyc i bedzie git, a jak nie to tylko VAG.

Opublikowano

a jak zbadam tymi kodami to mi moze pokazac ktora klapka sie nie otwiera bawilem sie tymi kodami i powiem szczeze ze jedynie co sie mi udalo to zmienic c na f

[ Dodano: 2006-10-02, 23:02 ]

VAG. a pytanie to badanie to poprzez poodlaczenie do komputera jak sie nie myle jak to mowia pytasz nie blądzisz

Opublikowano
a jak zbadam tymi kodami to mi moze pokazac ktora klapka sie nie otwiera bawilem sie tymi kodami i powiem szczeze ze jedynie co sie mi udalo to zmienic c na f

Pojedz do kogos niech Ci podłączy autko do VAGa i będziesz wiedział co niebangla. Jak są silniczki uwalone od klap to wywali błąd.

P.S. Zresztą już jest o tym temat to niewiem po co było drugi zakładać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...