michal280 Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 jak naprawic klape ktora przymyka cieple powietrze w A4 18 z 95r bo nie mam pojecia a tu moze ktos pomoze.z gory dzieki
Pikuś Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 michal280, ale o co biega :?: Co naprawic, znaczy sie co pekla, wygiela sie :?: Wiecej szczegolow prosimy. :razz:
michal280 Opublikowano 2 Października 2006 Autor Opublikowano 2 Października 2006 wiem ze nie chodzi bo sie nic nie dzieje jak wlacze cieple powietrze i zamierzam to rozebrac i dzieki za reakcje na moje pytanie [ Dodano: 2006-10-02, 22:44 ] a sie boje ze cos poknoce i spiep... jeszcze bardziej
Pikuś Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 michal280, http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?t=2679 tylko pilsss zbadaj go kodami chociaz. :mrgreen: opcja szukaj Twoim przyjacielem. Wiesz, ze dzwonia, ale nie wiesz, w ktorym kosciele.
michal280 Opublikowano 2 Października 2006 Autor Opublikowano 2 Października 2006 wszystko by bylo spoko tylko ze robi sie zimno a u mnie wogule nie leci nawel letnie powietrzmosze sie przyznac ze nawet zatrzymalem faceta na cep zeby mi pokazal jak u niego grzeje ale on by jeszcze bardziej zielony niz ja [ Dodano: 2006-10-02, 22:54 ] sprawdzalem tymi kodami ale wyskakuja mi takie cyfry w niwktorych ze nie wiem skad to sie wzielo bo w tych kodach nie ma takich wartosci
Pikuś Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 michal280, przeczytales to co Ci dalem :?: Zapodaj te kody bedzie wiadomo co rozebrac, a nie tak w ciemno. Tam jest kilka silniczkow. :mrgreen: [ Dodano: 2006-10-02, 22:55 ] sprawdzalem tymi kodami ale wyskakuja mi takie cyfry w niwktorych ze nie wiem skad to sie wzielo bo w tych kodach nie ma takich wartosci nie wierze, przeczytaj dobrze przy jakim kodzie co powinno wyskoczyc i bedzie git, a jak nie to tylko VAG.
michal280 Opublikowano 2 Października 2006 Autor Opublikowano 2 Października 2006 a jak zbadam tymi kodami to mi moze pokazac ktora klapka sie nie otwiera bawilem sie tymi kodami i powiem szczeze ze jedynie co sie mi udalo to zmienic c na f [ Dodano: 2006-10-02, 23:02 ] VAG. a pytanie to badanie to poprzez poodlaczenie do komputera jak sie nie myle jak to mowia pytasz nie blądzisz
bratpit Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 a jak zbadam tymi kodami to mi moze pokazac ktora klapka sie nie otwiera bawilem sie tymi kodami i powiem szczeze ze jedynie co sie mi udalo to zmienic c na f Pojedz do kogos niech Ci podłączy autko do VAGa i będziesz wiedział co niebangla. Jak są silniczki uwalone od klap to wywali błąd. P.S. Zresztą już jest o tym temat to niewiem po co było drugi zakładać
Rekomendowane odpowiedzi