szadziak Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 witam kolegow :a4fan: znalazlem na ebay , takie lstwy , warto??? z przesylka 240 $ http://cgi.ebay.com/ebaymotors/AUDI-A4-S4-OEM-STYLE-DOOR-BLADES-SPOILER-TRIM-B6_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742Q2em153Q2el1262QQcategoryZ33640QQihZ011QQitemZ320219298544QQtcZphoto jesli by ktos miał namiary na listwy/dekory do wnetrza(cały komplet , nie-quattro ) A4/B6 , kolor srebny (czyli , szczotkowane . lub fishscale) oraz zderzak s-lina przód . jestem zainteresowany . dzieki i pozdrawiam wojciech :th:
letallec Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Jesli sa dobrej jakości to sam tez bym wzial komplet i byloby taniej
malik Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Piszą, że OEM (fabryczne) więc i jakośc na pewno jest OK. Nawet jeśli Ci cła nie przywalą to wychodzi 575PLN przy zakupie jednego kompletu. W Polsce na Allegro najtaniej widziałem za 600PLN więc z ebay średnio się opłaca jeśli chcesz kupić tylko jeden komplet.
szadziak Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 Piszą, że OEM (fabryczne) więc i jakośc na pewno jest OK. Nawet jeśli Ci cła nie przywalą to wychodzi 575PLN przy zakupie jednego kompletu. W Polsce na Allegro najtaniej widziałem za 600PLN więc z ebay średnio się opłaca jeśli chcesz kupić tylko jeden komplet. witam , zamowielm 2 komplety , a cła raczej.... niedowala . bo juz wysyłałem pare razy czesci do PL ( jak jaks pierdólka jest ok), :th: i bez problemow , ale znajomy wlasnie pakuje auto w kontener , najwyzej jemu wżuce
basen Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja szukam lewej przedniej takiej listwy. Moze macie namiar na kogos kto taka ma. Jakby co to mam 2 takie ale prawe . Zmiencie temta tego posta do listwy progowe w a4 i s4 sa takie same. PS zderzak mam ew cenie 900zł za komplet.
Rekomendowane odpowiedzi