krzysztofquattro Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Witam czy może mi ktoś zwymiarować chwytaki do wyciągnięcia oryginalnego radia? Domyślam się że cena nie jest wysoka ale nie mam ochoty szukać tego po sklepach i było by szybciej gdybym sam to sobie wykonał. Radio tego typu.
kalik Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=161779.0;highlight=wyjmaki+do+radia
krzysztofquattro Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 Dzięki za linka kwestia nazewnictwa :> jeszcze raz dzięki. Najciemniej pod latarnią , a kolega sprzedający z Bydzi
valdi80 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 ja wyciągnąłem przy pomocy pilniczka do paznokci
fayera Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 ja wyciągnąłem przy pomocy pilniczka do paznokci 3/4 forum
valdi80 Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 ja wyciągnąłem przy pomocy pilniczka do paznokci 3/4 forum No bo oczywiście za radą kolegów i koleżanek z forum
Rekomendowane odpowiedzi