Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Ma ktoś może takie felgi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mialem takie felgi i bez rewelacji. Mimo ze to 17 wygladaja jak 16. Ogolnie :thumbdown:

Opublikowano

powiem ci szczerze że kiepskie, do b6 /b7 to :sick3:

Opublikowano

Miałem to w passacie B5 tylko zwykly kolor nie czarne ;) niema szału, skrzywilem dwie sztuki na Polskich dziurach wiec nie powiem ze wytrzymałe, rewelacji tez nie robią wizualnie :) (teraz w A4 B5 mam 17" wiecej tłuke autem i niema urazów póki co)

Opublikowano

Kolego jak wpadły ci w oko to kupuj i jeździj. Mi że sie podobają ori z audi 100 R15 7,5' to na takich jeżdze a nie pytam innych co o tym sądzą. Czarne fele fajnie wyglądają w czarnym aucie szczególnie jak mają czerwoną obramówkę. Przynajmniej mi sie tak podoba. :wink4:

Opublikowano

takie fele to musza byc min 18 to juz jest efekt ale na 17 lipa :thumbdown:

Opublikowano

Jeżeli masz inne dodatki w czerni a nie w chromie to czarna felga mi się podoba a jeszcze do czarnego auta zdecydowanie na :good:

Jeżeli chodzi o rozmiar to może i 18 lepsza ale tak można i do 20 dojść :D ja zostałem przy czarnych 17 i jestem zadowolony.

Co do samych felg może i byłyby fajne tylko nie wiem czy rant pomalowany w czarny jeszcze bardziej nie zmniejszy felgi. Ja bym poszukał czegoś innego chyba. Teraz sam nabyłem felgi MOMO i pomalowałem w czarny półmat.

Opublikowano

wg mnie to żadna audi by na nich fajnie nie wygladała..