ma-ciej Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 A4 Avant quattro B5 1999 ma pełnowymiarowe czy dojazdowe zapasowe?
Pikuś Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zobacz w kodach wyposazenia bo chyba powinno byc.
ma-ciej Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 To jest pytanie teoretyczne - czy występowały modele z dojazdowym kołem zapasowym? Chcę wiedzieć, czy do quattro można zamontować zbiornik gazu do wnęki koła.
Pikuś Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Pewnie, ze mozesz zamoncic zbiornik przeciez sie zmiesci Kola maja miec taka sama srednice. Wiec odpowiedz sobie sam. A czy byly to nie wiem.
ma-ciej Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 Do wnęki koła dojazdowego zbiornik się nie mieści, ponieważ jest za płytka i wystawałby ponad poziom podłogi bagażnika. O to mi chodzi.
Pikuś Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Ale Ty to sie pytasz. Ja mam pelno wymiarowe kolo zapasowe. A nawet jesli audi dawalo nie pelnowymairowe to wneka i tak byla taka sama. Bo jaki konstruktor zmienial by plyte podlogowa tylko dla kola zapasowego
ma-ciej Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 Dzięki, o to mi chodziło, masz Q z pełnowymiarowym kołem, czyli mogę kupić Q i założyć gaz.
mateogda Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Dojazdówki fabrycznie były chyba tylko w wersji z pneumatycznym zawieszeniem (pompowana dupka) i wtedy faktycznie wnęka jest płytsza.
Rekomendowane odpowiedzi