Opublikowano 20 Stycznia 201214 l Niezłe wałki mozna znależć http://www.bezwypadkowy.net/forum/54-uwaga-na-to-auto/16727-audi-a4-b8-2009r-3200cm3-quattro-240km-waulk78k69n022765 http://www.easyexport.us/pl/cars-for-sale/CERTIFICATE_OF_SALVAGE_2009_AUDI_A4_9702661
Opublikowano 20 Stycznia 201214 l gregski na Twoim miejscu ładowałbym 19 cali, zwłaszcza że mieszkasz w DE
Opublikowano 21 Stycznia 201214 l Czemu? Estetyka? Sporo jezdze rowniez po PL wiec chyba 19" odpadaja :-/ Teraz zobaczylem Twoje oglo, ladne.. Co kupiles na lato?
Opublikowano 21 Stycznia 201214 l tu link do mojego tematu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=213382.0 opony już mam, Dunlop SP SportMaxx GT 255/35/19 (kupiłem komplet)
Opublikowano 21 Stycznia 201214 l No to spoilerek z S4 założony http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=156170.msg2878232#msg2878232
Opublikowano 21 Stycznia 201214 l montowal ktos oswietlenie schowka? nie kumam, jak auto tej klasy bez specjalnego pakietu moze tego nie miec... widze, ze sa potrzebne: Przełącznik oświetlenia podręcznego schowka -E26- (wyposażenie specjalne) Oświetlenie podręcznego schowka -W6- (wyposażenie specjalne) ale co z wiazka? no i czy mozna za jednym zamachem zrobic oswietlenie przestrzeni na nogi z przodu, ale lampkami ze zwyklymi zarowkami? bo zdaje sie teraz sa juz diody?
Opublikowano 21 Stycznia 201214 l montowal ktos oswietlenie schowka? nie kumam, jak auto tej klasy bez specjalnego pakietu moze tego nie miec... widze, ze sa potrzebne: Przełącznik oświetlenia podręcznego schowka -E26- (wyposażenie specjalne) Oświetlenie podręcznego schowka -W6- (wyposażenie specjalne) ale co z wiazka? no i czy mozna za jednym zamachem zrobic oswietlenie przestrzeni na nogi z przodu, ale lampkami ze zwyklymi zarowkami? bo zdaje sie teraz sa juz diody? Wszystko da rade zrobić Przełacznik masz juz w schowku Ja u siebie robiłem podswietlenie schowka i przestrzeni na nogi Oczywiscie nie obejdzie sie bez kodowania w Module Elektryki . W schowek idzie zwykła lampka a zaś w nogi ida lampki LEDY
Opublikowano 21 Stycznia 201214 l Autor wrclaguna Ja u siebie robiłem podswietlenie schowka i przestrzeni na nogi smiley Oczywiscie nie obejdzie sie bez kodowania w Module Elektryki . A gdzie DIY ??
Opublikowano 21 Stycznia 201214 l wrclaguna Ja u siebie robiłem podswietlenie schowka i przestrzeni na nogi smiley Oczywiscie nie obejdzie sie bez kodowania w Module Elektryki . A gdzie DIY ?? Mysle jeszcze napisać pewnie - Pakiet oswietlenie - Montaz fotochrom ( wewnetrzne i zewnetrze ) oraz składne lusterka - Czujnik jakosci powietrza - czujnik wilgotnosci - wejscie AUX - HILL HOLD Assist - Lane Assist - Side Assist - klimatyzowany schowek - HomeLink ( jak znajde MK 8K0907064CQ ) - Fabryczny alarm ( jak znajde MK 8K0907064CQ )
Opublikowano 21 Stycznia 201214 l Autor wrclaguna - wejscie AUX Sprzedałem Gabrielowi albo komuś kompletny podłokietnik z wejściem AUX i instalacją :gwizdanie:
Opublikowano 21 Stycznia 201214 l Grześ to znalazłeś w końcu nr tej rurki do klimatyzowanego schowka?
Opublikowano 21 Stycznia 201214 l - Pakiet oswietlenie - Montaz fotochrom ( wewnetrzne i zewnetrze ) oraz składne lusterka - Czujnik jakosci powietrza - czujnik wilgotnosci - wejscie AUX - HILL HOLD Assist - Lane Assist - Side Assist - klimatyzowany schowek - HomeLink ( jak znajde MK 8K0907064CQ ) swietna kolejnosc! czekam z niecierpliwoscia
Opublikowano 21 Stycznia 201214 l Powiem ze kilka godzin poswieciłem na szukanie tego i owego w ETCE i na necie :gwizdanie: fachowo nazywa sie schowek z przyłaczem schłodzonego powietrza Nie ma zadnej rurki niestety do MODA potrzeba tylko małe pokretło i wyciecie otworu w schowku ( oczywiscie zakupione graty są ) Chyba przypasi Wejscie AUX jest bardzio prosto podłaczyć gniazdo AUX , 3 Piny , kabelki i kodowanie HILL HOLD był montowany ON LINE u Gabriela oraz u mojego znajomka przelacznik HILL HOLD , 3 Piny i 6 mb kabelkow i oczywiscie kodowanie .....Aha zapomniłem jeszcze o wymiance kiedyś przełacznikow
Opublikowano 21 Stycznia 201214 l Bedzie najbardziej wypasiona b8 swiata... Wie ktos co zo za haki pod polka tylna w bagazniku? obrazki z instrukcji obslugi.. Nie mam tego, a bardzo mi ich brakuje, nie ma gdzie powiesic siat z zakupami i zakupy lataja po bagazniku.. W subaru mialem i teraz placz...
Opublikowano 21 Stycznia 201214 l yyy tzn pociagasz i siedzenie opada? u mnie tego nie ma.. opcja? da sie na tym powiesic siaty czy sie od ciezaru oparcia beda otwierac?