Opublikowano 15 Marca 201214 l Skąd znam to miejsce .....aaaaa piłem kawe tam na piętrze tez slyszalem, ze tam swietna kawiarnia jest
Opublikowano 15 Marca 201214 l Skąd znam to miejsce .....aaaaa piłem kawe tam na piętrze ---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:46 ---------- Cuber, masz coś jeszcze w planach? A cóż można miec jeszcze patrząc na zewnątrz ? Może 3G albo zmiana auta ---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 14:47 ---------- A własnie miałem wcześniej wrzucic fotki, zanjomy w halogeny wrzucił LEDY z Fabioi do jazdy dziennej Myślałem ze będzie lepszy efekt , szału jak dla mnie nie ma....
Opublikowano 15 Marca 201214 l po co drugie ledy ??? Moze ktos lubi ? Nie mówie tutaj akurat o Swojej osobie
Opublikowano 15 Marca 201214 l Cuber zakodowaliśmy AKU twojego znajomka z A6 C6 przez phona to FANTOMAS-a żony Audi A6 , spoko i dzieki wielkie
Opublikowano 15 Marca 201214 l Pomocy! Ktore to piny w T46s CAN low i ktory CAN high? Montuje ami i na tym utknalem wlasnie.. Grzes??? Klepane z telefonu
Opublikowano 15 Marca 201214 l Ok, wpinam analogicznie kolorami, bo jest analogia do innych. I jeszcze: czy to nie jest oryginalna wiazka do lampki? Pasuje idealnie, lampka nowa... Klepane z telefonu
Opublikowano 15 Marca 201214 l Ten AMI masz tylko po Canie czy swaitłowod tez jest , i ilu pinową masz wiazkę od AMI ?
Opublikowano 15 Marca 201214 l Bez swiatlowodu, juz siedzi wiec nie widze. Skladam auto. Wlozylem alalogicznie z innymi, mialy te same kolory. Klepane z telefonu
Opublikowano 15 Marca 201214 l Troche mnie zmartwilo co wlasnie przeczytalem w manualu dolaczonym do wiazki: remove component protection ide kodowac. Tylko radio czy jeszcze gdzies? Klepane z telefonu
Opublikowano 15 Marca 201214 l Media player 3 sie pojawil w zainstalowanych w oknie vcds, iphone pokazje, ze jest podlaczony do media interface, ale w samym ami mam kod bledu: I w menu radia source jest ami jako pusty Manual mowi o "deaktywacji ochrony komponentu" :-/
Opublikowano 15 Marca 201214 l Aha, przeprogramowalem radio i can gateway w instalation list czyli w dwoch miejscach. Nie wiem gdzie robie blad.. Ale skoro vcds widzi ami to chyba kablami podlaczony jest dobrze... A tak go widzi fon jak sie wejdzie w funkcje ipoda: A tak dziala ipod classic: A radio na to tak:
Opublikowano 16 Marca 201214 l ok, chyba znam odpowiedz. po zainstalowaniu go moglem wreszcie odciytac jaki ma numer czesci i okazalo sie, ze to: "8P0 035 785 is for the Audi A3" poprosilem admina by przeniosl te posty do oddzielnego watku w warsztacie, zeby tu wiecej nie balaganic ..