Opublikowano 2 Marca 201214 l w Q7 poliftowym za to dużo daje, bo oprócz halogenu doświetla się jeszcze coś w lampie po danej stronie Tam jest BIX skrętny i on duzo daje .
Opublikowano 2 Marca 201214 l Doswietlenie zakrętow to wg. mnie to tylko taki bayer Praktycznie nic nie daje i nie poprawia widocznosci w nocy . niestety tez mialem takie wrazenie po wlaczeniu p. mgielnych
Opublikowano 3 Marca 201214 l co to za zderzaki na tej b8 http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=158314939&pageNumber=1&__lp=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&maxPrice=80001&ambitCountry=DE&siteId=POLAND&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=XENON_HEADLIGHTS&negativeFeatures=EXPORT&colors=WHITE&colors=BLACK&colors=BLUE&crossBorderSearchEnabled=true&categories=Limousine&minConstructionYear=2008&tabNumber=2
Opublikowano 3 Marca 201214 l co to za zderzaki na tej b8 http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=158314939&pageNumber=1&__lp=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&maxPrice=80001&ambitCountry=DE&siteId=POLAND&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=XENON_HEADLIGHTS&negativeFeatures=EXPORT&colors=WHITE&colors=BLACK&colors=BLUE&crossBorderSearchEnabled=true&categories=Limousine&minConstructionYear=2008&tabNumber=2 Jakis Pakiet chyba Hofele ....ale srodek to porazka
Opublikowano 3 Marca 201214 l no z zew to jest miazda,kolor srodka mi nie odpowiada,no ten przedni zderzak tez mi na hofele wyglada nie to jednak Caractere http://www.tuning.v10.pl/galeria/audi,a4,b8,caractere,01,artykul,16550,0,jpg.html
Opublikowano 3 Marca 201214 l no z zew to jest miazda,kolor srodka mi nie odpowiada,no ten przedni zderzak tez mi na hofele wyglada podobny do RS4 B8
Opublikowano 5 Marca 201214 l w salonach juz facelift.. bylem w piatek zamowic nieszczesna lampke podswietlenia schowka, udalo mi sie tez namierzyc haki do siat do bagaznika w sedanie. kosztuja grosze, a sa mega wygodne.
Opublikowano 5 Marca 201214 l Cos jakas slabiutką wersje wystawili jak to w salonach ...zainwestować się boją
Opublikowano 6 Marca 201214 l Wrc masz moze fotke Swoich 19-stek na aucie ale na wyprostowanych kołach ? Zastanawia mnie jedna rzecz że u Davida ponoć są te same felgi na przodzie i wystają poza obrys samochodu a u Ciebie chyba nie.... Pacjent podobno ten sam czyli 19stka 8,5 cala Felga z S5
Opublikowano 6 Marca 201214 l looknijcie co za nia stoi... Trzeba było sie tam pakować hehe, bede tam jutro lub pojutrze po zamowione fanty, jak sie z wyra zwleke, to zrobie kilka fotek..
Opublikowano 6 Marca 201214 l Wrc masz moze fotke Swoich 19-stek na aucie ale na wyprostowanych kołach ? Zastanawia mnie jedna rzecz że u Davida ponoć są te same felgi na przodzie i wystają poza obrys samochodu a u Ciebie chyba nie.... Pacjent podobno ten sam czyli 19stka 8,5 cala Felga z S5 U mnie jest 19" 8.5 ET 32 http://postimage.org/image/45b1kxzj3/
Opublikowano 6 Marca 201214 l U davida ponoć tez, ale dlaczego jemu przód wystaje poza obrys to juz nie mam pojęcia .... ma sprawdzić dokąłdnie rozmiar. Pytanie wobec tego czy był ten model felgi jako 9 cali lub z innym ET ? Wie ktoś moze ?
Opublikowano 6 Marca 201214 l U mnie jest symbol 8T0601025H od S5 ETCE jest jeszcze z koncowką K i jest 9 cali felga ale ET 33 juz jest .
Opublikowano 6 Marca 201214 l a ta fela z końcówką K z jakiego modelu jest ? To moze własnie te ma David ---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:29 ---------- 8T0601025K to jest inny model felgi z tego co widzę
Opublikowano 6 Marca 201214 l a ta fela z końcówką K z jakiego modelu jest ? To moze własnie te ma David---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:29 ---------- 8T0601025K to jest inny model felgi z tego co widzę Tak inny wzor żle popatrzyłem sobie na rysunek w ETCE . Trzeba sprawdzić numer u Davida i wszystko bedzie jasne .
Opublikowano 6 Marca 201214 l Dostałem Info od Davida i ma dokładnie te same felgi co WRC, wiec pytanie dlaczego jemu wystają poza obrys samochodu ?