Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czy wymienial ktos przeguby w swojej b8? Szukam usterki u siebie ktora ciezko zlokalizować i moze ktos cos powie na temat przegubow, objawy (procz standartowych /stukacie chrobotanie na skreconych kolach/ tego nie mam ) bardziej chodzi mi po glowie uszkodzony wewnetrzny .. chrobocze metalicznym dzwiekiem podczas jazdy na luzie i czasem przy ruszaniu, lub obciążeniu na wyzszym biegu....

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A4 S LINE , S4 , RS4 jest ten sam kolor czyli V48

No to mnie uspokoiłeś ;) A może ktoś posiada na zbyciu słupki, spływy, uchwyty w dobrej cenie? :naughty:

Opublikowano

Nie da się tego spolerować, przednie klosze mają specjalna powłokę zabezpieczającą, jak ją zerwiesz polerką to potem szybko będa zółkły, w starszych lampach było nieco inaczej. Kiedys polerowałem tylna LEd i wyszło super ale mialem stara przednią i jak zacząłem ścierać to masakra. Osobiście nie polecam, chyba lepiej kupic jakies nie zniszczone zwyklaki i przełożyć klosze, chociaż to też proste nie będzie, wszystko klejone.

Opublikowano
A4 S LINE , S4 , RS4 jest ten sam kolor czyli V48

No to mnie uspokoiłeś ;) A może ktoś posiada na zbyciu słupki, spływy, uchwyty w dobrej cenie? :naughty:

Ciezki temat, bardzo drogie rzeczy w pojedynce :banghead:

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4

Opublikowano

Poszukaj na allegro ostatnio widziałem komplet za coś około 7stów

---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ----------

Ja dawałem za tylne słupki D pod B&O 200 pln ZA SZT. :kwasny:

Ja jak zwykle miałem szczęście i kupiłem za 150zł 2szt razem z wysyłką :naughty:

Opublikowano

na allegro znalazłem, koleś ma wszystko łącznie z bagażnikowymi pod b&o po 120 zł od sztuki... cena chyba znośna?

Opublikowano

Tak 120zł to dobra cena :)

Opublikowano

Zapowiedz nowego GTA :naughty:

Opublikowano

Witam

Panowie mam taki problem w swojej b8 a mianowicie cos puka w okolicy przedniego lewego koła tak jak by ktoś młotkiem pukał , tu jest watek

http://a4-klub.pl/uklad-napedowy-skrzynia-biegow-12/stuki-metaliczne-czasie-jazdy-luzie-help-305245/

czy ktoś miał taka przypadłość i co najważniejsze wyleczył ją ????

Opublikowano
Witam

Panowie mam taki problem w swojej b8 a mianowicie cos puka w okolicy przedniego lewego koła tak jak by ktoś młotkiem pukał , tu jest watek

http://a4-klub.pl/uklad-napedowy-skrzynia-biegow-12/stuki-metaliczne-czasie-jazdy-luzie-help-305245/

robiles cos przy hamulcach? Sprawdź czy sie cos nie odkrecilo. Ja mialem tak z jednym kołem niedawno po zmianie zaciskow i sie okazało ze nie były dokrecone i trzebabylo dokrecić imbusy.mozna to łatwo sprawdzić, wbij na luz wyłącz muzykę i otoczenie(hehe) i naciśnij na pedał hamulca jak przestanie to wiadomo ze to cos w układzie hamulcowym.

---------- Post dopisany at 06:16 ---------- Poprzedni post napisany at 06:10 ----------

Panowie, znajomy zakupił B8 w sedanie, nie widziałem auta na żywo, twierdzi ze ma B&O lecz nie ma suba. Czy to możliwe? Subwoofer był montowany dodatkowo? Auto podobno od znajomego z polskiego salonu.

Opublikowano

ja mam auto z 2008 z oryginalnym B&O i subem w tylnej polce.. moze ratio?

Opublikowano

oriętuje się ktoś czy znaczek s-line znajdujący się na kierownicy ma swój nr części, czy istnieje tylko nr całej kierownicy. Dostałem za free kiere s-lino'wą z wydłubanym znaczkiem, a na allegro sam badziew w postaci naklejek, na ebay.co.uk znalazłem aluminiowe wtykane, wyglądają lepiej po 40 funciaków, ale może w aso da rade dostać?

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam, koszt takiego znaczka w aso to ok 120 PLN

Opublikowano
W tylnej polce brak suba ?

Nie ma w tylnej półce ma pusty otwór. Czyli nie było seryjnie? chyba że ma SOUND AUDI?

Ma nawigacje 2G tyle wiem, w sobote oblukam co ona tam ma pochowane.

Tylko czy to mozliwe że suba nie dostał w fabryce?

Opublikowano

zestaw naprawczy do MMI odebrany. myślałem, że to całe pokrętło :decayed: muszę wydostać resztki przycisku z pokrętła i założyć nowy :wink:

Opublikowano
Witam

Panowei znalazłem :wallbash:

Łożysko w które wchodzi półośkla do skrzyni , wywaliło gniazdo na 1mm, aż niedowierzam w top co widze, podobno wada fabryczna, wiec sprawdzajcie za wczasu, pozniej rozwine wątek dalej wkleje foto, narazie mysle co tu zrobić, bo skrzyni nie zamierzam kupowacć :kwasny: