Opublikowano 21 Listopada 201312 l jakby ktoś szukał boczków na swap alcantary to mam komplecik Jaka kasiorka ??
Opublikowano 21 Listopada 201312 l Panowie jutro stawiam na montaz neony na tyl, powiedzcie na co zwrocic uwage, zeby pozniej sie czegos nauczyc? Tzn. Jakies kodowanie sobie zapisac przed ? Zrobic rospiske pinow ktore sa w kostkach aktualnie? Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4
Opublikowano 21 Listopada 201312 l Panowie jutro stawiam na montaz neony na tyl, powiedzcie na co zwrocic uwage, zeby pozniej sie czegos nauczyc? Tzn. Jakies kodowanie sobie zapisac przed ? Zrobic rospiske pinow ktore sa w kostkach aktualnie? Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Zamiast cięcia kabli i przekładania pinów, zrób sobie przejściówki. Po to żeby po wielu godzinach walki i totalnego wkurwienia, można było bez problemu założyć stare.
Opublikowano 21 Listopada 201312 l Panowie jutro stawiam na montaz neony na tyl, powiedzcie na co zwrocic uwage, zeby pozniej sie czegos nauczyc? Tzn. Jakies kodowanie sobie zapisac przed ? Zrobic rospiske pinow ktore sa w kostkach aktualnie? Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Zamiast cięcia kabli i przekładania pinów, zrób sobie przejściówki. Po to żeby po wielu godzinach walki i totalnego wkurwienia, można było bez problemu założyć stare. Zle mnie zrozumiales, stawiam do magika co ogarnia to podobno dobrze w hoo , i moze by cos by zgapil pozniej na przyszłość Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4
Opublikowano 21 Listopada 201312 l Aaa, no to faktycznie źle zrozumiałem. Zrób sobie mapę adaptacji i "obfotkuj" wtyki/kable ze wszystkich stron. Ja bym tak zrobił, w każdym bądź razie.
Opublikowano 21 Listopada 201312 l Aaa, no to faktycznie źle zrozumiałem. Zrób sobie mapę adaptacji i "obfotkuj" wtyki/kable ze wszystkich stron. Ja bym tak zrobił, w każdym bądź razie. W ktorej grupie mapowac? Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4
Opublikowano 21 Listopada 201312 l Aaa, no to faktycznie źle zrozumiałem. Zrób sobie mapę adaptacji i "obfotkuj" wtyki/kable ze wszystkich stron. Ja bym tak zrobił, w każdym bądź razie. W ktorej grupie mapowac? Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 Adaptacje komfortu.
Opublikowano 23 Listopada 201312 l Kto pomoze ? http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/vcds-vag-com-kodowania-238118/#post3913678
Opublikowano 23 Listopada 201312 l Panowie. Kto mi pomoże? Mam 2 pytania. I. Mam w podlokietniku złącze AUX-IN. Jest podpięty , widać od tylu podlokietnika, a i we wzmacniaczu we wtyczce 32-pionowej są uzbrojone piny pod złącze Aux. Niestety nie mam pojęcia jak to odblokować? Mam MMI 2G basic, Dziś w sterowniku 47(od nagłośnienia) znalazłem tylko cos z auxem i telefonem, ale nic tam nie ma.Kodowanie nie wchodzi tak jak napisali na mr-fix. Tam jest jeszcze zmiana ukrytym menu, lecz w MMI basic chyba nie ma tego ukrytego. mr-fix.pl - MMI 2G: Aktywacja AUX-IN ktos ma działające zlacze AUX-in w podlokietniku? jak to ugryźć? II. Koło modułu komfortu jest poprowadzona instalacja zakończona duża kością różową(zdjęcie). Czy ktoś wie do czego to jest?
Opublikowano 23 Listopada 201312 l Autor Gdzieś tam powinna być jeszcze jedna kostka i jest to od modułu haka
Opublikowano 23 Listopada 201312 l Gdzieś tam powinna być jeszcze jedna kostka i jest to od modułu haka A gdzie ten modul haka? jak kupiłem wóz to miał wycięcie w dokładne na hak, moze za***ali:D
Opublikowano 23 Listopada 201312 l Autor No moduł powinien być nad modułem parktronika... Wygląda na to że odchudzili Ci auto przed sprzedażą
Opublikowano 23 Listopada 201312 l Gdzieś tam powinna być jeszcze jedna kostka i jest to od modułu haka A gdzie ten modul haka? jak kupiłem wóz to miał wycięcie w dokładne na hak, moze za***ali:D A hak masz ? może dokładka była wymieniana
Opublikowano 23 Listopada 201312 l a miałeś dupnięty z tyłu, może wykręcili Ci hak jak zmieniali zderzak, a dyfuzer po prostu zostawili z wycięciem? zobacz czy masz dodatkowy wentylator przy chłodnicy
Opublikowano 23 Listopada 201312 l na wlepie nie powinno być informacji o haku jeśli był fabrycznie zamontowany?
Opublikowano 23 Listopada 201312 l przerabiał ktoś lampkę led wnętrza ori??? Ja dziś rozebrałem lampkę i na płytce jest tylko jeden malutki led może da się coś więcej wstawić Tak to wygląda
Opublikowano 23 Listopada 201312 l przerabiał ktoś lampkę led wnętrza ori??? Ja dziś rozebrałem lampkę i na płytce jest tylko jeden malutki led może da się coś więcej wstawićTak to wygląda http://s7.postimg.org/9t49hmmnb/led.jpg Mozna dolutować drugą diodę, ja przerabiałem:wink: