Gresus Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 A czy to prawda że jak padnie jeden żarnik to trzeba w komplecie wymieniać ? Nie znam się więc pytam, a takie info cisną mi sprzedawca w sklepie
Gibons Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Tak lepiej wymienić oba taka jest ogólnie zasada
sikszak Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 macie może zdjęcie a4 b8 z chlapaczami oryginalnymi? ciekawy jestem jak to wygląda na aucie. Czy szpecą całą bryłę?
simplus Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Podpowiedzcie Jak bym chciał wymienić przełączniki szyb na wersje z polifta (z chromem), czy muszę wymieniać cały przełącznik czy tylko ten chromik z plastikiem? Chodzi mi o to, że kolega ma dwa takie panele (aukcja przykładowa): NOWE ORYGINALNE PRZYCISKI EL SZYB AUDI A4 B8 A5 Q5 (4170553663) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jeden zamontuje tam gdzie ma być, a drugi pomyślałem, że rozbiorę i z czterech wykorzystam trzy na pozostałem drzwi:decayed: Da się tak?
andynl Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Podpowiedzcie Jak bym chciał wymienić przełączniki szyb na wersje z polifta (z chromem), czy muszę wymieniać cały przełącznik czy tylko ten chromik z plastikiem? Chodzi mi o to, że kolega ma dwa takie panele (aukcja przykładowa): NOWE ORYGINALNE PRZYCISKI EL SZYB AUDI A4 B8 A5 Q5 (4170553663) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jeden zamontuje tam gdzie ma być, a drugi pomyślałem, że rozbiorę i z czterech wykorzystam trzy na pozostałem drzwi:decayed: Da się tak? Nie kombinuj zmieniaj całe przełączniki:facepalm: to nie klocki Lego:grin:
Hohe Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Podpowiedzcie Jak bym chciał wymienić przełączniki szyb na wersje z polifta (z chromem), czy muszę wymieniać cały przełącznik czy tylko ten chromik z plastikiem? Chodzi mi o to, że kolega ma dwa takie panele (aukcja przykładowa): NOWE ORYGINALNE PRZYCISKI EL SZYB AUDI A4 B8 A5 Q5 (4170553663) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jeden zamontuje tam gdzie ma być, a drugi pomyślałem, że rozbiorę i z czterech wykorzystam trzy na pozostałem drzwi:decayed: Da się tak? Te pojedyńcze są inne. Mają chrom dookoła. ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- Znaczy z trzech stron, te z dwu.
simplus Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Podpowiedzcie Jak bym chciał wymienić przełączniki szyb na wersje z polifta (z chromem), czy muszę wymieniać cały przełącznik czy tylko ten chromik z plastikiem? Chodzi mi o to, że kolega ma dwa takie panele (aukcja przykładowa): NOWE ORYGINALNE PRZYCISKI EL SZYB AUDI A4 B8 A5 Q5 (4170553663) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jeden zamontuje tam gdzie ma być, a drugi pomyślałem, że rozbiorę i z czterech wykorzystam trzy na pozostałem drzwi:decayed: Da się tak? Te pojedyńcze są inne. Mają chrom dookoła. ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- Znaczy z trzech stron, te z dwu. Aaaa na to nie spojrzałem ..... Dziękuje
s3marek Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Koledzy ktoś orientuje w temacie kierownic do polifta. Mam za grosze kierownicę która według sprzedawcy jeździła w jakimś audi Q5. Chodziło mi o taką w czarnym połysku. Podejdzie to do A4 B8?
Gibons Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Daj foto to Ci powiem. ---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:19 ---------- Swoją drogą jakby ktoś był chętny na kierownicę łamaną polift skórzana z białą nicią to PW
Gibons Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Tak łamana skóra + białą nić + multifunkcja. Stan można śmiało powiedzieć jak nowa.
marcin_o23 Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 ktoś chętny na sufit czarny s-line do sedana i półskóry s-line?? chętnych zapraszam na pw
audib8 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 sprzedam kilka rzeczy audi a4 b8 może komuś się przyda przełącznik otwierania klapy bagażnika audi a4 b8 / a5 przełącznik otwierania szyb audi a4 b8 / a5 / q5 nr katalogowy 8k0 959 851 / 8k0959851 klamka wewnętrzna drzwi lewy przód z przyciskiem zamykania audi a4 b8 wiązka kabli drzwi lewy przód audi a4 b8 wiązka kabli prowadzi do:- przełącznik lusterek-przełącznik szyb-otwieranie tylnej klapy- zamykanie drzwi przy klamce- głośnik-lampka alarmu pochodzi od audi a4 8k0 sedan lusterko lewy przód audi a4 b8 stan dobry, jak na zdjęciu, pęknięta obudowa, wnętrze całe dobre obudowa uchwytu drzwi - lewy przód nr katalogowy 8k1867171d przełącznik lusterek - bez funkcji składania zawias drzwi góra / dół prowadnica klamki lewy przód nr katalogowy 8t1837885b rygiel drzwi wkład klapki wlewu paliwa nr katalogowy 8k0809999a korek wlewu paliwa - diesel a4 8k0 trójkąt obudowa lusterka a4 8k0 - dostępna strona prawa i lewa nr katalogowy 8t0823029d
Rekomendowane odpowiedzi