Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki numer ma monitor do 3G High i 3g+ ??

4R0 919 604

8R0 919 604 A najnowszy

8R0 919 604

:wink:

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki :hi:

8T0 919 603 F - czyli to jest od 2G :hi:

Opublikowano

Mam problem słuchajcie z bijącą kierownicą przy hamowaniu. Problem trwa i trwa. Koła proste, tarcze wymieniam bardzo często bo nie da się jeździć w trasy. Klocki za każdym razem nowe. Piasty proste (jedna ma odchył 2mm). Co może być powodem takiego zachowania? Z reguły tarcza wytrzymywała tak z tysiąc, półtora kilometrów bez bicia. Teraz byłem w Zielonej Górze. Rano założone nowe tarcze, a wieczorem byłem w trasie i znów dramat. Hamowanie od 280 do 140 w miarę gładko. Potem zaczyna się efekt jakby ABS, tarki, albo wozu drabiniastego...

Opublikowano

Jak ty na nowych tarczach sprawdzasz hamowanie od 280 do 140 na ostro to nie mam pytań :facepalm: Piasta jak ma tyle wychylenia to w życiu nie będzie dobrze.

Opublikowano

Tarcze były docierane przez cały dzień wg zaleceń producenta. Nie wyobrażam sobie jakiegoś oszczędzania ich. Pochodzą z RS6 i tam chyba mało kto oszczędza ten element, ale jeżeli mówisz że wina może leżeć po stronie piast. No cóż. Pozostaje kupienie nowych i walczenie dalej z tym dziadostwem.

Edytowane przez pocas

Opublikowano

Moim zdaniem to źle obchodzisz się z nimi na początku tak jak Miodzio piszę trzeba je dobrze dotrzeć 280 i hamowanie na 140 ostre itd to nie jest docieranie :)

Opublikowano

Tarcze były docierane przez cały dzień wg zaleceń producenta. Nie wyobrażam sobie jakiegoś oszczędzania ich. Pochodzą z RS6 i tam chyba mało kto oszczędza ten element, ale jeżeli mówisz że wina może leżeć po stronie piast. No cóż. Pozostaje kupienie nowych i walczenie dalej z tym dziadostwem.

a moze to wina frezu, ktory wykonujesz od strony piasty, zeby zalozyc te tarcze do B8?

Opublikowano

Panowie, da radę przetransportować podsufitkę od avanta w naszych B ósemkach?

W Avancie bez problemu, lekko trzeba ją w łódkę i wchodzi, ja wiozłem z Bydgoszczy i jeszcze pasażera miałem :)

Opublikowano

a moze to wina frezu, ktory wykonujesz od strony piasty, zeby zalozyc te tarcze do B8?

Też bym winę zrzucił na to, ale taka sama sytuacja była w dwóch poprzednich kompletach z RS5, które wchodziły plug n play do zacisków RS.

Edytowane przez pocas

Opublikowano

hm...
kiedy ustawiales geometrie?

albo to wina klockow...

PS uzupelnij sobie profil, zanim WRC zarzuci ostrzezeniem :wink:

Edytowane przez _Gabriel_

Opublikowano

Witam Panowie,

Mam takie pytanko, zmieniał ktoś u nas w B8 soczewki w reflektorach na te z A6 C7, BMW 5 F10? Pasuja dobrze, czy duzo przerabiania jest? Koleś je zamontował w swojej A4 B5, to kolosalną różnica z B8, noc stała sie dniem :D

Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4

Ktoś, coś Panowie? ;-)

Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

Kiedys miałem auto z takimi Ledami na wymiane jednej lampy ( przestała swiecić ).

Wlasciciel musiał zmienic cały komplet :kwasny: bo pojedynczych sztuk nie kupisz .

Nie wspomne o róznicy w swieceniu :)

Opublikowano

O to mi właśnie chodziło czy efekt jest taki sam. Wydaje mi się że nawet inaczej wyglądają

Opublikowano

ja Ci sprzedam komplet oryginały będziesz mieć spokój :wink:

Ma ktos tylnie lampy led w sedanie z allegro zamiennik,dużo się różnią od ori :)

http://allegro.pl/lampy-diodowe-led-audi-a4-b8-sedan-07-red-smoke-i4619062580.html

A dobra teraz zobaczyłem że chodzi o sedana :P

Edytowane przez miodzio

Opublikowano

Masakroza jakaś, leci vilagetuningiem z daleka...

Opublikowano

U mnie poszły dwa ostanie komplety i juz nie ma widoków abym miał ORI do końca roku :)

Zrobiłem im promocje po 1.3 tys. z montazem

Opublikowano

Ludy na felgę 19 - 9J - ET33 jaki rozmiar oponki założyć żeby było dobrze???

Ja mam felgi w tej konfiguracji i jest ok, opona 245/35/19 ;)

I mna interesuje felga 9x19 ET33, tylko ze mam opony zimowe 255/35 R19

Znalazlem zdjencja 9x20 ET32 + opona 255/30 R20 i nie wiem taky wymiar zakladac :facepalm:

0244_zpsdecb6275.jpg

Namnl_s_zps51e91a24.jpg

050small_zps8d6fcf94.jpg