Opublikowano 4 Października 201411 l Nie ma nikt na zbyciu lewego kierunku do lusterka ? Jak przedlift, to ja mam.
Opublikowano 4 Października 201411 l Ja mam poliftowe kierunki ale są z letka porysowane trzeba by polerować może by jakoś wyglądało
Opublikowano 4 Października 201411 l Udało mi się odpalić klimatronik z polifta w pełnej funkcjonalności
Opublikowano 4 Października 201411 l wchodzi nawet z ET35 Wchodzi nawet z ET 45 ostatnio zalozylem swoje ale nie chodzi mi o et miedzy felga a zaciskiem jest moze 3mm i tutaj slabo ;/ jakby ciezarek na feldze dac na srodek to bedzie ocierac albo jak jakis kamyk wpadnie
Opublikowano 4 Października 201411 l Ludy na felgę 19 - 9J - ET33 jaki rozmiar oponki założyć żeby było dobrze???
Opublikowano 4 Października 201411 l Kolega moze ci wysłac taki sterownik co bedzie ci działał 200 PLN Ma kolega ten sterownik?
Opublikowano 5 Października 201411 l Witam. Poleci mi ktoś firmę w dolnośląskim gdzie wgrają mi PL język do MMI ? Potrzebuje tez podlaczyc przednie czujniki parkowania. Czujniki są w zderzaku ale trzeba dołożyc kable i polączyc to jakos z tyłem.
Opublikowano 5 Października 201411 l Potrzebujesz jeszcze przycisk pod konsole mmi, oraz 8 kanałowy sterownik Spolszczenie robił mi djdarek z Krakowa 250zl ale może poczekaj do stycznia 2015 wtedy wychodzą nowe mapy to można zrobic combo. Edytowane 5 Października 201411 l przez darecy
Opublikowano 5 Października 201411 l Grześ już nowy watek napisał a kiedy będzie jak zbudować B9 w garażu
Opublikowano 5 Października 201411 l Grześ już nowy watek napisał a kiedy będzie jak zbudować B9 w garażu Podobno tutek już gotowy, tylko czeka aż Audi pokaże B9 pierwsze, żeby im wstydu nie robić.