Ore77 Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 Witam zepsuł mi się wzmacniacz antenowy znajdujący pod tylną szybą numer 8E5035225D. Czy jest możliwość zastąpienia tej wbudowanej anteny np taką wewnętrzną ? Jak ewentualnie ją zamontować ? zauważyłem że są 3 wychodzące kabelki które raczej nie będą pasowały do poniższej anteny. Czy są jakieś przejściówki które umożliwią mi jej podłączenie ? Może jest jakiś jakiś inny sposób żebym miał sprawne radio ? już pół roku jeżdżę bez radia i mam już dość słuchania ciągle płyt CD. , http://allegro.pl/blaupunkt-wewnetrzna-antena-samochodowa-fm-am-i1806276429.html Nie mam zamiaru wydawać ponad 600 zł na nowy wzmacniacz.
Onkel Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Koniecznie musisz mieć nowy wzmacniacz??? Na alledrogo od 130zł się zaczynają. Poszukaj może znajdziesz do siebie.
Ore77 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 Skąd mam mieć pewność ze kupie dobry, albo że po kilku tygodniach ten sie nie zepsuje ? jak wiemy jest to awaryjne element tego samochodu. Na allegro znalazłem jeden za 200 zł.. i to na zdjeciu widać pękniętą gume.. dlatego zastanawiam się nad innym rozwiązaniem które pozwli mi na sluchanie radia.
kkam Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 oddaj wzmacniacz do elektronika z Twojej okolicy, przelatuje elementy i wzmacniacz będzie jak nowy. Ja swój tez naprawiałem, podgrzałem gumę którą jest zalana płytka, przelutowałem elementy, było dużo zimnych lutów i wzmacniacz działa jak nowy:)
VicVega Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Ja kupiłem na alle wzmacniacz od A8, używany oczywiście, za 150. Jest dłuższy od tego do A4, ale pasuje idealnie w miejsce po fabrycznym. No i śmiga perfekt. Sprzedawca dał mi na niego gwarancję, także nie jest to znowu taka loteria na tym allegro.
Ore77 Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 Mozesz podać numery Twojego wzmacniacza ? bo widze ze na allegro sa rozne do A8, czy to może 4E0035225AA ?
Rekomendowane odpowiedzi