bazw Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam. Nie mogę podnieść obrotów na więcej niż 861( w dół bez problemów) oraz zmniejszyć dawki poniżej 4.6mg (podwyższyć mogę). W mojej poprzedniej B4 nie było problemu,a teraz coś jest nie tak. Co może być, mieliście też taki problem? Pozdrawiam.
sokolnh Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 jezeli na vagu skonczyła Ci sie regulacja, musisz puknac młoteczkiem w nastawnik na pompie
spanky Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 puknac nastawnik .... a po co chcesz zwiekszyc obroty ?
lukaszr Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 puknac nastawnik .... a po co chcesz zwiekszyc obroty ? Właśnie też mnie to zastanawia. Poza tym dawkę też nie ma sensu zmieniać, bo masz ją ustawioną w miarę dobrze (norma 3-9).
banshee Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam! Widzę, że tamat z lutego, ale mam zbyt mało wiedzy na temat, jak zmienić dawkę? W moim tdi wynosi 1,8-2,0 i chciałebym ją zwiększyć za pomocą VAGa... Na forum znalazłem sposób jak to się robi, ale nie do końca. Czy może mi ktoś napisać krok po kroku jak za pomocą Vaga można ją zmienić? Byłbym dźwięczny za informacje :> Z góry dziękuję
szogun0 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Jeśli masz taką dawkę, to się ciesz. W tych silnikach jest tak, że im niższa wartość pokazywana przez komp, tym lepiej auto jeździ.
spanky Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam! Widzę, że tamat z lutego, ale mam zbyt mało wiedzy na temat, jak zmienić dawkę? W moim tdi wynosi 1,8-2,0 i chciałebym ją zwiększyć za pomocą VAGa... Na forum znalazłem sposób jak to się robi, ale nie do końca. Czy może mi ktoś napisać krok po kroku jak za pomocą Vaga można ją zmienić? Byłbym dźwięczny za informacje :> Z góry dziękuję po co zadajesz dwa razy te same pytania [dostales juz na nie odpowedz] http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahu_dlaczego_taka_mala_dawka_jak_ja_zmienic-t30657.0.html poszukaj sobie innego problemu .... a korekta tej dawki nie rozwiaze problemu poszarpywania ....
sokolnh Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 a korekta tej dawki nie rozwiaze problemu poszarpywania .... dokładnie, szarpie pewnie przez wtrysk sterujący
Rekomendowane odpowiedzi