zielaq Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Od 2 dni jestem już w posiadaniu audi silniczek 1.9 TDI (ten 117 KM) Co tu więcej pisać... Narazie odkryłem że na zmienionym radiu JVC gra przód + tył + sub, a na początku na fabrycznym radiu grał tylko przód. napewno na nowy sezon bedę szukał jakiś ładniejszych felg ) Póki co jedna fotka, coś więcej postaram się wrzucić po weekendzie
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Od 2 dni jestem już w posiadaniu audi silniczek 1.9 TDI (ten 117 KM) Co tu więcej pisać... warto opisać wyposażenie i plany modyfikacji zreszta zobacz jak to robią starzy wyjadacze w innych wątkach
mrogal Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Od 2 dni jestem już w posiadaniu audi silniczek 1.9 TDI (ten 117 KM) Co tu więcej pisać... Narazie odkryłem że na zmienionym radiu JVC gra przód + tył + sub, a na początku na fabrycznym radiu grał tylko przód. napewno na nowy sezon bedę szukał jakiś ładniejszych felg ) Póki co jedna fotka, coś więcej postaram się wrzucić po weekendzie 116 chyba
karol24 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 To ja też mam 117KM? :> ładny ale jak już wcześniej było napisane mało zdjęć i środka brak czekamy
Polko_V Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Od 2 dni jestem już w posiadaniu audi silniczek 1.9 TDI (ten 117 KM) Co tu więcej pisać... Narazie odkryłem że na zmienionym radiu JVC gra przód + tył + sub, a na początku na fabrycznym radiu grał tylko przód. napewno na nowy sezon bedę szukał jakiś ładniejszych felg ) Póki co jedna fotka, coś więcej postaram się wrzucić po weekendzie 115 KM jak juz ładna...tylko wiecej fot zarzuc te felgi
zielaq Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 to wkoncu ile 116 czy 115 ? Fotki jak napisałem wrzucę po weekendzie Co do planów modyfikacji to hmm jeszcze jakoś nie mam sprecyzowanych. póki co jak napisałem priorytetem będą felgi
Rekomendowane odpowiedzi