gooryl Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Witam ! na FIS'ie wszystko wyswietla sie elegancko oprócz tylnich prawych drzwi kiedy są otwarte wyświetla się że są zamknięte a lampka w podsufitce zaczyna mrugać.. czy to wina jakiegoś czujnika w drzwiach ?
kamulator Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Pewnie padł Ci czujniczek znajdujący się w karoserii ten taki wystający koło zamka, wyciągnij go i wepnij ten z drugiej strony i będziesz wiedział czy to o niego chodzi
kostek23mj Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 U mnie na pelnym fis-ie nie dziala nic . Nie wyswietla sie nic przy otwartych drzwiach czy klapie jaki powod ?
huzio00 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 a licznik masz poliftowy?? Pytam bo u kumpla w polifcie widać poprzedni właściciel mu podmienił na przedlifta z fisem oczywiście a ten już nie pokaże otwartych drzwi
gooryl Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 Pewnie padł Ci czujniczek znajdujący się w karoserii ten taki wystający koło zamka, wyciągnij go i wepnij ten z drugiej strony i będziesz wiedział czy to o niego chodzi w przednich drzwiach tego nie ma ..
lukaszmrozik Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Witam a jak rozpoznać licznik po lifcie bo też mam pełny fis a nie pokazuje mi otwarcia drzwi.
Rekomendowane odpowiedzi