Inkognito Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Witam! myślę nad zmianą hebli i mam pytanie jaki jest rozstaw śrub mocujących zaciski przy s4 bo chce kupić zwrotnice od s i heble no i drugie pytanie jakie większe hamulce mogę założyć na tył przy ośce
moskal Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 przeciez jak kupisz zwrotnice od es to tam masz juz dziury na heble
Inkognito Opublikowano 21 Września 2011 Autor Opublikowano 21 Września 2011 przeciez jak kupisz zwrotnice od es to tam masz juz dziury na heble tak ale szukam takich np na allegro i niekiedy w temacie jest a4/s4 a wiem ze się różnią nie chciał bym kupić przez jakiegoś nieudolnego sprzedawcę takich jak już mam
moskal Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 poczekaj do zimy , bede zmieniał heble to ci sprzedam po dobrej cenie
Inkognito Opublikowano 21 Września 2011 Autor Opublikowano 21 Września 2011 poczekaj do zimy , bede zmieniał heble to ci sprzedam po dobrej cenie jak na razie to są plany i mi się aż tak z tym nie śpieszy więc jak co to spoko
Rekomendowane odpowiedzi