Reggi Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 etrone98 Kolego tylko jest pewna kwestia :gwizdanie: Twój zderzak raczej był dopasowany do seryjnych błotników ( chyba ze masz szerokie z Rs4 ? ) i jesli kupisz nowy zderzak to też wypadało by go dopasować a to podobno jest troszke zabawy Inna opcja to zderzak od S4 - http://allegro.pl/item311758391_audi_s4_a4_zderzak_przod_kompletny_od_95r_do_01r.html Prawie p&p Wiecej doczytasz na forum o tym Co do lamp to napewno unikaj sonarów ..testowałem na sobie Zmień sobie lampki na zespolone . tylko musisz powycinać błotniki i poprzerabiać kostki ( nie tak duzo roboty i samemu można zrobić - foto story na forum masz ) - A pod to lampy Valeo lub zamienniki Depo Powodzenia . Duzo rzeczy masz na forum ..poczytaj .."warsztat ..." i "stylizacje "
wesoly1601 Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Decyzja który kupisz zależy od Ciebie, w jednym masz kratki w drugim nie A co do lamp to mi się takie podobają ale to tylko moje zdanie... http://moto.allegro.pl/item315883243_lampy_reflektory_nowe_audi_a4_clear_99_00_soczewka.html
etrone98 Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 ehh wiedzialem, pytalem o to predzej ale nikt nie napisal konkretnie wiec pomyslalem ze podejdzie... To takiego samego jak mam nie znajde rozumiem? Zeby pasowal pod moje blotniki, a przy okazji nie da sie tego stwierdzic po zdjeciach czy mam szerokie blotniki? Czy trzeba jakos sprawdzic jak jest zamontowany... Pozdro! Dzieki za info chlopaki.[br]Dopisany: 23 Luty 2008, 23:09 _________________________________________________super! bylem w dziale warsztat, widze teraz ze przerobienie tych blotnikow to na prawde pikus! Swietnie pokazane, pewnie padnie na te ladne soczewki, zreszta sa podejzewam lepsze od krytykowanych na forach Angel eyes... A do tych lamp co mi podales Wesoly; przy przeabianiu tych lamp endriuu napisal ze kupil 2 piny po 100 zl sztuka, jakie przylacze bede musial ja kupic i moze jest tu na forum jakis schemat podlaczenia? Pozdrawiam!
wesoly1601 Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Bo masz lampy nie zespolone i w nich będzie inna wtyczka, którą trzeba będzie przerobić pod tą do zespolonych, schemat masz tam w temacie które kable podmieniać
etrone98 Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 czyli dokladnie takie same lampy bede wsadzal? Tj. w tym "poradniku" pisalo: "...dotyczy tylko lamp Bosch z halogenami." wiec sie upewniam... Pozdrawiam i milej nocy.
wesoly1601 Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 będziesz musiał przerabiać wtyczki chyba. Jakie masz te lampy wsadzone teraz?
etrone98 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Opublikowano 24 Lutego 2008 niemam pojecia jutro pozagladam dokladnie. Pozdr. Witam! Patrzylem na te lampy; to sa jakies Bosha H7, e13 niewiem co tam pisze jeszcze chyba tyle, one sa dzielone z kierunkami...
Reggi Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 niemam pojecia jutro pozagladam dokladnie. Pozdr. Witam! Patrzylem na te lampy; to sa jakies Bosha H7, e13 niewiem co tam pisze jeszcze chyba tyle, one sa dzielone z kierunkami... No to schemat masz i wg. niego przepinasz kabelki , wycinasz błotniki , cieszysz sie ładnym wyglądem .. :th:
etrone98 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Opublikowano 24 Lutego 2008 Super! Dzieki koledzy za wskazowki, zreszta teraz im glebiej zaglebiam sie w czytanie forum tym mniej mam pytan, takze za jakis czas sie pokaze i pokaze skutki mojej pracy... Pozdrawiam!
MarcinS4 Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam wiem że nie na temat .Mam pytanie jak się cli samochód z zurichu mam tam rodzinę i wiem że można wyrwać fajnie wypasioną A4 ale nie wiem jak z kosztami.. Prosił bym o pare wsakzówek..
Rekomendowane odpowiedzi