Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BPW] Black arrow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

tempomat DZIAŁA!, ale tu jest inaczej niż w B5, czy w B6 ale to nie ważne! ważne, że działa.

czapki z głów dla Was!

PS

co do wnętrza to jak najbardziej jutro pstryknę foto i wstawię

thx za komentarze

Opublikowano

fotki, fotki :wink4:

Opublikowano

Można dać zdjęcia bez opisu modów, ale opis bez zdjęc to sie nie godzi :disgust::kox::wink4:

Opublikowano
  • Autor

ehh dziś na 100% wstawię :)[br]Dopisany: 12 Październik 2011, 15:43_________________________________________________obiecane foto wnętrza na pierwszej stronie ufff...

Opublikowano

Ładnie wyglądają, takie jak u mnie :kox: :kox:, boczki i podłokietnik też przekładałeś??

Opublikowano
  • Autor

boczki jeszcze leżą w garażu z logami BOSE na kratkach głośników, a podłokietnika jeszcze brak :kwasny:

Opublikowano

boczki jeszcze leżą w garażu z logami BOSE na kratkach głośników, a podłokietnika jeszcze brak :kwasny:

to teraz musisz jeszcze nagłośnienie bose wyrezać, nie ma lekko :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Ale żeś ją wypucował :kox: kierownicę wymień na trójramienną,gałkę na pikowaną,RNS-a i będzie :kox:

Opublikowano
  • Autor

Ale żeś ją wypucował :kox: kierownicę wymień na trójramienną,gałkę na pikowaną,RNS-a i będzie :kox:

takie są plany :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Widziałem na żywo - super auto :)

Fotele rewelacja, pochwal się teraz jeszcze RNSem!

A jeśli pozbywałbyś się kiedyś kierownicy to może ja się skuszę bo u mnie jeździ zwykła patelnia, która aż razi mnie w oczy ;)

A jakie felgi planujesz?

Ja mam obecnie 17' s line ale powiem szczerze, że nie za bardzo leży mi ten wzór.

Chciałbym 18' ale cały czas biję się z myślami - komfort i łomot dla zawieszenia kontra wygląd.

Opublikowano
  • Autor

heheee właśnie kiera też idzie do wymiany, więc możemy się dogadać :naughty:

felgi też się zmieni, ale jeszcze nie wiem na jakie.

Wczejśniej jeździłem na 225/35R18 - MASAKRA! każdy kamyk było czuć, a jak się przesiadłem do AUDI na seryjne zawieszenie to pomyślałem, że na jakimś statku jestem, tak tu miękko :)[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 10:41_________________________________________________no i moje auto dostało nowy grill i zderzak :>

Opublikowano

Gratuluje , teraz sie super prezentuje sam chcialbym takiego moda, daj znać na PW ile się zdeś z grillem wyniósł...?

Opublikowano
:good: ten gril z s4 taki był :mysli:
Opublikowano

a gdzie teraz tablicę przypniesz ,zawsze to mnie ciekawiło gdy oglądałem te grille? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

jak to gdzie? z przodu :decayed:

Opublikowano

ten chromowany grill mi się średnio widzi.. zwykły lepszy, a czarny to już w ogóle :naughty:

Opublikowano

Też mi się ten chrom nie widzi, auto całe czarne i jakoś tak nie pasuje

Czarny grillbyłby :kox:

Opublikowano
  • Autor

na zdjęciach trochę "dziwnie" ten grill wygląda - w realu o wiele lepiej :) no cóż, musi zostać na jakiś czas

Opublikowano

do audi a4 maksymalne rozmiary kol powinny byc [w instrukcji tak mam] 235/45/17'' ja takie mam i wieszcie mi twardo jest i czuje podloze, ale nie juz tak jak 235/35/18'' to fajnie wyglada ale zawieszenie siada, skolei za szerokie np 245 siada szybko sprzeglo, i wogule cale zawieszeni jest szybciej do wymiany. na wiosne kupuje nowe oponki i biore goodyear'a 225/45/17'' bede napewno zadowolony z nich, pozdrawiam. i jeszcze jedno pytanie mam gdzie mozna kupic taki grill i ile kosztuje, jechalem bo awtobanie w niemczech i kamien padl mi na gril odbil sie od niego i w szybe przednia walnal skutek dziura w grillu i szyba do wymiany. szyba wymieniona ale gril zostal.

Opublikowano
  • Autor

to prawda zawias siada w błyskawicznym tępie :naughty: miałem w idealnym stanie, a po zmianie na większe kółeczka i niższy profil, gdzieś się szybko popsuło...

grill kupisz na allegro - jeszcze jest aukcja - wpisz grill sline a4 b7