GRYFI Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 fajne autko ale ten chrom a6 piękne auto- może ściągnij chrom z dokładki zderzaka a grill pomaluj na czarno szyby lekką ściemę i będzie malina malować nie chcę - może kupię w czerni -zobaczymy, poeksperymentujemyPs siemian specjalnie dla ciebie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 :notworthy: :notworthy: :notworthy:od razu lepiej Gryfi. Naprade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 :oklaski: To jeszcze z siemianem i . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 :oklaski: To jeszcze z siemianem i . teraz jego kolej na zrywanie czegoś np mata :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 :notworthy: :notworthy: :notworthy:od razu lepiej Gryfi. Naprade Siemian mam Cię ''naprade'' co to jest oburzające :> :> :> :>[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 23:51_________________________________________________Sorki że nie w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 :oklaski: To jeszcze z siemianem i . teraz jego kolej na zrywanie czegoś np mata :polew: :polew: Watpliwa sprawa by to zniszczyl ,szkoda by bylo bo kupa zlotowek poszla by w bloto :gwizdanie: [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 00:02_________________________________________________GRYFI lekko sciemnij szybki i bedzie miodzio jak na limuzyne przystalo . Mam takiego magika w Rybniku ,co to moze w dobrych pieniazjach i b.dobrych materialach zrobic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 :oklaski: To jeszcze z siemianem i . teraz jego kolej na zrywanie czegoś np mata :polew: :polew: Watpliwa sprawa by to zniszczyl ,szkoda by bylo bo kupa zlotowek poszla by w bloto :gwizdanie: ja też w koszta poszedłem zrywając ta listewkę dla siemiana a tak serio to zaczęła się fałdować i musiała odejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Czego sie nie zrobi dla kumpla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 GRYFI ja też ma jarzma z zaciskami i klockami pod 312 na zbyciu, tarcze zimmermann 312mm dostaniesz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 GRYFI ja też ma jarzma z zaciskami i klockami pod 312 na zbyciu, tarcze zimmermann 312mm dostaniesz gratis i pewnie jeszcze "special price for me" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 a może dostaniesz w prezencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 a może dostaniesz w prezencie :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 do tego coś na tył od razu i później już tylko projekt moc :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 GRYFI ja też ma jarzma z zaciskami i klockami pod 312 na zbyciu, tarcze zimmermann 312mm dostaniesz gratis i pewnie jeszcze "special price for me" ? Audi ma drogie części :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 GRYFI ja też ma jarzma z zaciskami i klockami pod 312 na zbyciu, tarcze zimmermann 312mm dostaniesz gratis i pewnie jeszcze "special price for me" ? Audi ma drogie części :polew: wyślij mi cyfrę na pw ,żeby mnie tu nie potargało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 no tak ale używkę to już za drobne koledze puść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Najpierw muszę je zdemontować, ocenić stan i wtedy pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Najpierw muszę je zdemontować, ocenić stan i wtedy pogadamy jesli mowisz o tarczach ze swojej B7, to A6 ma inne tarcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 jarzma ewentualnie ? pytanie ,czy H4mm3R będzie chciał dekompletować zestaw .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 ja mam nowe hample w aucie więc na razie nie chcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi